Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

sema034 04-19-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by System (Post 88748)
Az intézőt használom is,de akkora volt a járvány,hogy vagy a vari vagy a katona...na most tudni kell hogy nemvok varis...katis vok,de azért eléggé kellett volna hogy a helytartó fel tudja tenni nekem a vérszomjat a támadóseregre.És a legjobb hogy ezt az egyik szövisem tette,aki totál őrült és kezdő is...ez a durva párosítás:o ráadásul léggé elmaradt és hívja a seregeket 18 körre,vakon...és akkor jön a pestis ami eléggé leritkítja a népet....

Ha szövid elvisz egy hullához akkor te nem fertőződsz meg, csak a támadó ország. Ha jön a betegség és nincsen ugymond felesleges épületed (könyvtár, piac stb) ami helyére korházat építhetnél akkor rakj ki a piacra annyi lovat vagy elitet ami 5-10% barakban fér el. Építs fel a helyére túlórában korházat.A lovakat/eliteket áron felül rakd ki és figyelj hogy amikor visszajönnek akkor legyen nekik hely vagy rakd ki megint őket. Embereket lokodj a hulláktól ha mástól nem tudsz. Az intéződben meg a korház mindig olyan helyen legyen hogy biztosan működjön.

Cit 04-19-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 88689)
Ezt valahogy nem értem: ezek szerint ha tolvajokkal "keresed a napi betevőt", akkor kell kórház??? Minek? Ha meg hadis vagy, és ütögetsz összevissza, akkor meg nem? Nem fordítva gondoltad? :confused: :confused:

úgy gondoltam, ahogy írtam:) ha tolis vagy , és "a tolikkal keresed a napi betevőt", akkor kell az a kórház, hogy minél hamarabb lemenjen rólad a kolera, és ne kelljen emberlopással annyit foglalkoznod. Viszont, ha a tolijaid csak azért vannak, hogy a csoport felétől megvédjenek, akkor nem kell a kórház, mert a melletted levő mf hullától nyugodtan lopkodhatod a munkaerőt:)

Andrew 04-19-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Cit (Post 88870)
úgy gondoltam, ahogy írtam:) ha tolis vagy , és "a tolikkal keresed a napi betevőt", akkor kell az a kórház, hogy minél hamarabb lemenjen rólad a kolera, és ne kelljen emberlopással annyit foglalkoznod. Viszont, ha a tolijaid csak azért vannak, hogy a csoport felétől megvédjenek, akkor nem kell a kórház, mert a melletted levő mf hullától nyugodtan lopkodhatod a munkaerőt:)

őőő tolival hogy gyűjtöd be a pestist?:rolleyes: :o
ellopod a nyavalyát? :D:D

Vas 04-19-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Cit (Post 88870)

ha tolis vagy, akkor egyáltalán nem kell kórház, nem vagy te bevándorlási hivatal. Betegséget meg csak úgy lehet támadni, hogy sereggel támadsz hullát, vagy beteg orit

Vas 04-19-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88872)

vagy a varjakat:D:D:D de ez nem az a topic:D

Cit 04-19-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88872)

szerintem olvasd el mégegyszer:), aztán olvasd el azt is, amire válaszoltam:), aztán, ha még mindig nem érted, akkor olvasd el azt is amire válaszolt ő:D

Andrew 04-19-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Cit (Post 88875)
szerintem olvasd el mégegyszer:), aztán olvasd el azt is, amire válaszoltam:), aztán, ha még mindig nem érted, akkor olvasd el azt is amire válaszolt ő:D

azt hiszem értem :)
amikor elsőre írtad, ott elég nyakatekerten arra céloztál, hogy csak annak kell kórház, aki nem tolis (mondjuk varis:D:D:D) és keveset van a gépnél
viszont az utána következő postodat nem lehet úgy értelmezni, hogy az ne az legyen, hogy tolisként akarsz kórházat tartani...

Quote:

Originally Posted by Cit (Post 88875)
ha tolis vagy , és "a tolikkal keresed a napi betevőt", akkor kell az a kórház, hogy minél hamarabb lemenjen rólad a kolera, és ne kelljen emberlopással annyit foglalkoznod.

szóval ezt nem lehet másképp értelmezni...
lehet törekedni kéne a lakonikus beszédre:o

Cit 04-19-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88876)
azt hiszem értem :)
amikor elsőre írtad, ott elég nyakatekerten arra céloztál, hogy csak annak kell kórház, aki nem tolis (mondjuk varis:D:D:D) és keveset van a gépnél
viszont az utána következő postodat nem lehet úgy értelmezni, hogy az ne az legyen, hogy tolisként akarsz kórházat tartani...

szóval ezt nem lehet másképp értelmezni...
lehet törekedni kéne a lakonikus beszédre:o

ha az egész topicot nézed, akkor csak direkt tudod félreérteni.
szerintem nem lehetett úgy érteni, hogy tolvajokkal szednéd össze a betegséget.

Vas 04-19-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Cit (Post 88877)
ha az egész topicot nézed, akkor csak direkt tudod félreérteni.
szerintem nem lehetett úgy érteni, hogy tolvajokkal szednéd össze a betegséget.

nem akarok kötözködni, de nekem is így jött ki, és hát... na mind1:)

Cit 04-19-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88879)
nem akarok kötözködni, de nekem is így jött ki, és hát... na mind1:)

mert te is csak kiragadtál egy részt ( de fenntartom, hogy így sem volt benne, hogy lopással jönne a kolera, vagy a varjak).....és tényleg mind1:)

All times are GMT +1. The time now is 03:10.