![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem sikerült belépnem piacra az adataiddal, úgyhogy szerintem ez wap-böngésző hiba. A gyorsítótárat (cache) töröld, mert elképzelhető, hogy egyszer valamiért megszakadt a kapcsolata,és azóta is azt hiszi, hogy azt szeretnéd látni, amikor oda kattintasz. Cache törlés után érdemes újra megpróbálni, elvileg mennie kellene. |
Quote:
|
bár nem az újításhoz, hanem a fórumhoz tartozik, de a megváltozott neveknél egy nagy betühalmazlátható, lehet van akinek ez zavaró, bár gondolom csak ideiglenes állapot
|
Quote:
|
Waphoz kapcsolódó hiba, talán csak egyedi, de nálam állandó...
Vari ill toli akcióknál ha ugyanazt az akciót ismételném, akkor nem csinál semmit, ill az előző akció eredményét mutatja. Minden alkalommal ki kell lépnem a főmenübe,és előlről kezdeni. |
Quote:
|
Ez gyors volt, köszi:)
|
Quote:
Nekem inkább a honlappal kapcsolatos kis esztétikai, mintsem játszhatósági hibám lenne amellyel akkor találkozom, ha be van állítva az "óránkénti kiléptetés" és letelik az 1 óra. Bal oldalt a megszokott hódító menü frame-je, a "jatek" frame-ben pedig a biztonsági figyelmeztetés, hogy letelt az 1 órás időkorlát, lépjek be újra, majd egy link, miszerint "visszalépés a belépőoldalra itt megteheted" [lehet nem pontosan ez a szöveg, de valami ilyesmi :rolleyes: ]. Na ha erre kattintok, akkor a fő frame-ben (jatek) megnyitja újra a teljes oldalt bal oldalt menüvel, jobb oldalon pedig újabb főoldallal. Nem nehéz kijavítani, és igazándiból tényleg csak esztétikai hiba, de szerintem ennek a kijavításával is növelhető a Hódító színvonala! ;) Üdv.: ---<[madár]>--- |
Quote:
Hát erre én azt tudom csak mondani, hogy ne legyen bepipálva az óránkénti biztonsági kiléptetés, ha van otthon neted ezek szerint.... ez végülis olyanok miatt van mint lehetőség, akik munkahelyen vagy suliban tudnak cask játszani és ha véletlen elfelejtek kijelentkezni akkor magától meglegyen. |
All times are GMT +1. The time now is 06:14. |