Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tekilopás ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1677)

Toti 04-15-2007 07:30

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87737)
van egy olyan varázslat, hogy tisztánlátás, amitől lehet, hogy sikerül azonosítani. de amúgy térkapu felderítése;)

A tisztánlátással nem biztos, hogy sikerült. az csak a tolik védőerejéterejét növeli meg 30%-kal. tehát ha sokkal több tolija van az ellennek akkor ez sem hatásos. de a tk felderítés bejön. hacsak nem a kapuzáródás előtt lop le.

Burning 04-15-2007 07:53

így van, de sokszor lopnak nála nem sokkal erősebbek is, és olyankor az is bejöhet, de mondtam, hogy tk felderítés. amúgy meg pontlista mentegetés és hírnevet kukkolni;)

Vas 04-15-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87840)
így van, de sokszor lopnak nála nem sokkal erősebbek is, és olyankor az is bejöhet, de mondtam, hogy tk felderítés. amúgy meg pontlista mentegetés és hírnevet kukkolni;)

Alátámasztom, bár engem ártózott, és mivel kiírta, amikor infót szerzett rólam, beraktam a mágikus pajzsot, és ártónál lebukott a kis mocsok:D a tekercseket meg lelopta, és mivel két napig nem vettem újra, ezért keresett egy zsírosabb célpontot;) szerencsére a bányászati tekiket nem tudta lopni:D

Ha lehet, lakitekin kívül 1-2 napon belül ne nagyon vedd újra az ellopott tekercseket, az elveheti a kedvét (kivéve a durva szöviháborút, mert ott muszály gyorsan nyerni) ;)

Valezius 04-15-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 87909)
Alátámasztom, bár engem ártózott, és mivel kiírta, amikor infót szerzett rólam, beraktam a mágikus pajzsot, és ártónál lebukott a kis mocsok:D a tekercseket meg lelopta, és mivel két napig nem vettem újra, ezért keresett egy zsírosabb célpontot;) szerencsére a bányászati tekiket nem tudta lopni:D

Ha lehet, lakitekin kívül 1-2 napon belül ne nagyon vedd újra az ellopott tekercseket, az elveheti a kedvét (kivéve a durva szöviháborút, mert ott muszály gyorsan nyerni) ;)

Na ha a bányát nem vitte el, akkor jó kis toli lehetett. :)

Másrészt: muszáj!

Burning 04-15-2007 14:27

ezt én hv-n vettem észre, hogy volt laki és hadi tekim és egyszer csak ezt lopták, de ezerrel egyszer meg csak azt, de ezerrel:D:D

Valezius 04-15-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87937)
ezt én hv-n vettem észre, hogy volt laki és hadi tekim és egyszer csak ezt lopták, de ezerrel egyszer meg csak azt, de ezerrel:D:D

Hv-n énse szoktam egyszerre írni laki és haditekit az elején ;)

Vas 04-15-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 87936)
Na ha a bányát nem vitte el, akkor jó kis toli lehetett. :)

Másrészt: muszáj!

jah nagyon nagy krt nem okozott:D:D:D

Massza Rex 04-16-2007 07:39

Ha törp vagy, akkor irány a szövi. Majd a szövi varija lerendezi a kis tolit, ha meg épp bent van a toli is, akkor akár még nagyob kárt is okozhatnak neki közösen.

Én annak idején (amikor törp voltam) jó sok tolit tartottam (15-16% kocsma), így én lettem a szövi tolvaja. (tudom nem kelhettem versenyre elfekkel és félelfekkel csak ha előtte a vari megdolgozta őket) de éplista meg szövilista volt mindenkiről, és mellette volt elég nyersi és fegyó is :)

System 04-16-2007 13:12

Hát bejött;) Nem is csináltam semmit (mármint nem vettem újra a tekercseket) és egy teljes napon keresztül mégcsak tk sem volt rajtam!:D De még mostsem a tekercseket lopják:p .Köszi!:rolleyes: :cool:

bodolur 04-17-2007 15:13

Hali!
Akkor azt mondjátok meg nekem lépésről-lépésre, hogy ha a hulla szövimen keresztűl lopnak, akkor hogy deríthetem fel, hogy ki volt az?

All times are GMT +1. The time now is 23:50.