![]() |
Quote:
|
így van, de sokszor lopnak nála nem sokkal erősebbek is, és olyankor az is bejöhet, de mondtam, hogy tk felderítés. amúgy meg pontlista mentegetés és hírnevet kukkolni;)
|
Quote:
Ha lehet, lakitekin kívül 1-2 napon belül ne nagyon vedd újra az ellopott tekercseket, az elveheti a kedvét (kivéve a durva szöviháborút, mert ott muszály gyorsan nyerni) ;) |
Quote:
Másrészt: muszáj! |
ezt én hv-n vettem észre, hogy volt laki és hadi tekim és egyszer csak ezt lopták, de ezerrel egyszer meg csak azt, de ezerrel:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha törp vagy, akkor irány a szövi. Majd a szövi varija lerendezi a kis tolit, ha meg épp bent van a toli is, akkor akár még nagyob kárt is okozhatnak neki közösen.
Én annak idején (amikor törp voltam) jó sok tolit tartottam (15-16% kocsma), így én lettem a szövi tolvaja. (tudom nem kelhettem versenyre elfekkel és félelfekkel csak ha előtte a vari megdolgozta őket) de éplista meg szövilista volt mindenkiről, és mellette volt elég nyersi és fegyó is :) |
Hát bejött;) Nem is csináltam semmit (mármint nem vettem újra a tekercseket) és egy teljes napon keresztül mégcsak tk sem volt rajtam!:D De még mostsem a tekercseket lopják:p .Köszi!:rolleyes: :cool:
|
Hali!
Akkor azt mondjátok meg nekem lépésről-lépésre, hogy ha a hulla szövimen keresztűl lopnak, akkor hogy deríthetem fel, hogy ki volt az? |
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |