![]() |
hat...en eppen G-ben sunyulok az utolso elotti helyen :DD Nezegetem a kivegzett orikat :) Eleg szepek, hogy 16-20k ertek kozott 4-5 szaz hekis orik vannak :)
|
Egy apró jótanács kezdő törpéknek:
Jól gondolják meg, hogy válaszolnak-e a feladott diplomáciai hírdetésekre, mert könnyen lehet, hogy valamelyik tolis így keres áldozatot... Ilyen is van! :( |
Az tényleg logikusabb!:)
Törppel sosem nyomtam,nem is nagyon tervezem! A felsőbb szinteken talán megéri a drágább nyersanyag miatt!;) |
Fegya, nem csak tolis...sajnos :-(
|
Törpe hadinak nagyon jó, jelenleg is van egy ilyen orim. 50% lakásbónusz, 40% haditeki mi kell még? A tekizés elég gáz tud lenni de vissza lehet venni seperc alatt ez igaz. Felsőbb szinteken sztem van olyan jó mint egy óriás vagy egy gnóm, ha már ellőtted a tartalékod és nincs miből építkezni gáz tud lenni a rengés vagy a puszti, míg egy törpével ilyen gond nincs. Valaki említette már nem tom h ki ő is törpe hadis épp, elárulná h h tárolja a pénzét, ami felesleges, úgy értem gondolom több száz (vagy ezer :D) millát nem tárol bent az oriban.
|
Quote:
|
Ja igen, még annyit h akinek van törpe orija feljebb annak gondolom van pénze is jó sok :D kíváncsi lennék h hol tároljátok, mert én tekit vettem belőle de az nem nyerő - ezt nem is ajánlom - mert nem vok 24 órában gépnél, főleg hétvégéken és már jártam pórul h ellopták elég sok tekim. :(
|
én katonában tartom..mondjuk nem vagyok törpe:p
|
Nah igen de aki nem VIP?
|
az HAHA..a szenvedélyekre mindig költeni kell..apuka munkahelyi teló powa!*FLÉM*
|
All times are GMT +1. The time now is 03:14. |