Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mit mutat a távolbalátás?:confused: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1660)

Vas 04-16-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88134)
de hiába van tartalék, ha látod hogy jön sereg már rég késő;)
meg kell várd, hogy hazaérjen a cucc piacról, ha szerencséd van pont megjött, aztán még kell várni fél vagy egy órát, hogy kiérjen az árú olyan áron, hogy eladd. ha ez mindd megvan mielőtt beér a sereged, már hatalmas mázlid volt, de akkor még be kell lépni kati piacra, hogy vegyél íjat, de ahhoz ott kell is legyen valami...ha meg nincs semmi még gyorsan el kell kölsd a pénzt, nehogy elvigyék.
ha ez mindd összejön 2 kör alatt grat:D
lehet több körről jön, de akkor is, hogy ez mindd sikerüljön...:)

Ez az! Még sosem próbáltam seregcserét (pénzem se volt rá:D) de nem is akkor támadtak, amikor fent voltam, így hazakísérni se naon tudtam őket... És ha jártál már valaha is a lassú csopiban, tudhatod, hogy ott eleve időpocsékolás katipiacról beszélni:D tehát ott a seregcsere elvből nem működik, annak ellenére, hoy a 30000-es tekiárból bőven megélsz:D

Burning 04-16-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88137)
Ez az! Még sosem próbáltam seregcserét (pénzem se volt rá:D) de nem is akkor támadtak, amikor fent voltam, így hazakísérni se naon tudtam őket... És ha jártál már valaha is a lassú csopiban, tudhatod, hogy ott eleve időpocsékolás katipiacról beszélni:D tehát ott a seregcsere elvből nem működik, annak ellenére, hoy a 30000-es tekiárból bőven megélsz:D

nem jártam és nem is tervezem. őszintén nincs kedvem egy képzésre 2 és fél napot várni;)

Vas 04-16-2007 16:45

mit gondolsz, miért mentem át a gyorsba?:D

Burning 04-16-2007 16:47

nem gondolod, hogy picit nagy a szakadék??:)
de hajrá, csak ott sok belépés kell, tehát ezt vedd figyelembe, ha el szeretnél érni valamit;)

Vas 04-16-2007 16:49

ne aggódj, szeptember óta a gépen lógok:)

Andrew 04-16-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88134)
de hiába van tartalék, ha látod hogy jön sereg már rég késő;)
meg kell várd, hogy hazaérjen a cucc piacról, ha szerencséd van pont megjött, aztán még kell várni fél vagy egy órát, hogy kiérjen az árú olyan áron, hogy eladd. ha ez mindd megvan mielőtt beér a sereged, már hatalmas mázlid volt, de akkor még be kell lépni kati piacra, hogy vegyél íjat, de ahhoz ott kell is legyen valami...ha meg nincs semmi még gyorsan el kell kölsd a pénzt, nehogy elvigyék.
ha ez mindd összejön 2 kör alatt grat:D
lehet több körről jön, de akkor is, hogy ez mindd sikerüljön...:)

nem tudom... nekem mindig bentvan az oriban 4-500 milla, de ha tehetem akkor 800 is, annyiból meg már lehet óvatosan cserélgetni min 8k-t oda vissza

Burning 04-16-2007 17:06

ez hol is van???
5. szinten ilyened lenne:confused:
hát nem tudom, de éjjel nappal téged fosztanálak;)

Vas 04-16-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88167)
nem tudom... nekem mindig bentvan az oriban 4-500 milla, de ha tehetem akkor 800 is, annyiból meg már lehet óvatosan cserélgetni min 8k-t oda vissza

hogy neked mi van, az a te dolgod:), de nincs minden embernek 4-500 millája, körülöttem, is a csopiban igencsak csórók (na jó, elég kezdő is akad közöttük:)) az ilyeneknél a seregcsere min. 40 kör, ha van elég fegyver:D:D Addig meg akárki ütheti őket, ezért ezt nem is csinálják:D

Andrew 04-16-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88171)
ez hol is van???
5. szinten ilyened lenne:confused:
hát nem tudom, de éjjel nappal téged fosztanálak;)

valszeg 5ösön is ki fogom próbálni:)
az éjjel nappali fosztásra meg rápacsálnál... folyamatos távolozás közben az lenne a forgatókönyv, mint Fransisco példájában:D
habár továbbra is igaz, hogy a katpiactól függ minden - ha üres akkó' szabi:D vagy kevesebb zsé az oriba

Pepa 04-16-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88192)
valszeg 5ösön is ki fogom próbálni:)
az éjjel nappali fosztásra meg rápacsálnál... folyamatos távolozás közben az lenne a forgatókönyv, mint Seldon példájában:D
habár továbbra is igaz, hogy a katpiactól függ minden - ha üres akkó' szabi:D vagy kevesebb zsé az oriba

Speciál, nekem is van sheldon orim, de ez attól tartok nem nekem szólt:rolleyes:
Seregcsere, kimész, aztán kisérnek 20 sereggel:eek: , mert a túltöltés nem játszik, aztán sokat érsz a 800 milláddal.;)

All times are GMT +1. The time now is 00:34.