![]() |
Lepidus, jelenleg nincs fejlesztési időszak a Hódban, ilyen alapon senki ne szóljon semmit, mert nem fog bekerülni az sem;)
|
hmmm...megígérem neked ha valami nem teccik hódban neked szólok elsőnek h fantáziálj a megoldásáról..köszi..1: mért nem tudok senkit meggömbözni mikor 100 000 varim van?baj h élőhalott vagyok?:eek:
|
Quote:
nem is tudom melyik a rosszabb. Quote:
Egyébként meg ha a fenti ötlet meg esetleg kivált annyit, h a jelenleg fejlesztés alatt álló hódban Ati csak 1 sort is megfontoljon, vagy a hozzászólások miatt elvessen, akkor már van értelme. Ha meg mégsem akkor is megtettünk amit jelen keretek között megtehettünk, illetve beszéltünk arról h jó lenne-e vagy sem, illetve megtudtuk pl. hogy ki az aki tart védőt és talán azt is elmondja h miért is azt tart íjász helyett, következésképp bővült a tudásunk, tapasztalatunk. én ennek is látom értelmét. Így kaptál elég választ Lepidus vagy folytassam még? Egyébként meg senki nem kért arra h elolvasd vagy h hozzászólj. ha nem tetszik nem kell benézni a topicba. |
az a baj,h félek a belőled áradó hatalmas tudásmennyiségtől..télleg itt érzem az arcomon..huhhh..de jó érzés..kettőnk közül neked kéne a kezdőkhöz menni:p
|
Nem olvastam végig ezt a topicot, mert elég sok, de nem lenne türhető ötlet a támadok és védők értékesitésére ha az országok kzöti távolságot növelnék és esetleg a támadó/védők képzési idejét csökkentennék, mert ha 4 kör alatt kiképződnének egy törpénél és 7 kör alatt egy nem törpénél mondjuk de két ország közti min távolság 5 kör lenne vándorral 4 mondjuk akkor lehet megérné lefokozni képezni emg ilyesmi
|
Szerintem a védőnek és a támadónak is 7 pontot kéne érniük, és akkor használhatóak lennének(jól emlékszem, hogy a védő régen 7 pontos volt?)
|
Quote:
ha ilyen üziket küldözgetsz azzal csak a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki. szóval mégegyszer megkérlek, hogy ne írj ide csak akkor ha érdemi hozzászólásod van. egyébként kíváncsi lennék a véleményedre, illetve hogy szerinted milyen jó tulajdonsága van a védőknek/támadóknak a kisebb fegyverigényükön kívül, de a kötekedéseidre nem vagyok vevő. szóval mégegyszer megkérlek hogy csak normális hozzászólásokat produkálj. azért kértelek ennyiszer hogy biztosan eljusson a kérés az illetékes 2 bitedhez, reménykedek ennyiből felfogtad hogy mi is a fórumok lényege és a topikok jelentése és hogy hová miket kell(ene) írnod... |
előnye még a gyorsabb képződés..jó lenne,ha figyelnél..norm játékban semmi értelme de párbajban jó lehet egy kis trükközésre..amellett én használom másra is de azt nem kötöm másnak az orrára..főleg nem a tiedre:p
|
hm
és milenne akkor ha kivennénk a támadót és védőt a NORMÁL játékból DE a hétvégikben, a párbajon és az arénában lehetne használni őket.. hm?
|
hihi
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:03. |