Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1639)

attila1988 04-06-2007 21:12

Nem szokásom anyázni azt csak a szerencsétlenek csinálják akiknek nincs szövegük...

attila1988 04-06-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 85339)
És az nem gyerekes hogy itt sírsz ?:) Amúgy én általában úgy reagálok arra ha betámadnak hogy megpróbálom kivédeni ha nem megy akkor pedig visszatámadok :p De nem írok csúnyákat az elenfélnek még ha nagyon is szeretnék akkor is kontrollálni kell magadat :p Tudod önkontroll

Nem sírok csak kérdéseket tettem fel ahogy a topik címe is egy kérdés...

attila1988 04-06-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 85468)
innentől érdekel a beírás a többi baromság...
:D

ha kirakta a HT szerecséje volt, mert nem útközben dezertált a sereg...
vagyis pont nála volt a támadó, amikor az elit haza ért...

miért nem kísérted vissza??

fogadjunk, hogy azok közé a híres játékosok közé tartozol, aki kimegy támadni éjjel, elmegy alukálni, és utána csodálkozik, hogy a Ht nem nézett távolt egész éjjel...

:cool:

Nem csak éjjel megyek ki támadni. Akármikor van lehetőségem hóditózni és a seregem éppen otthon tartózkodik mindig támadok... És azért nem kísértem vissza mert mint mondottam nem ülök állandóan a gép előtt mert nem csak abból áll ki a világ...

Fefe013 04-06-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85514)
rám hagyhatta volna az egészet mint vmi hülyegyerekre

Sztem itt a kulcsszó: hülyegyerek!
És nem bántani akarlak, de anyázni egy ilyen miatt nevetséges!!!!! Velem is, mással is megtörténik, de azért kultúráltan lehet viselkedni a másikkal szemben!!!
Neked jól esik ha anyukád szidják?????? Ráadásul egy olyan dolog miatt ami a játéknak a szerves része?????

attila1988 04-06-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 85519)
Sztem itt a kulcsszó: hülyegyerek!
És nem bántani akarlak, de anyázni egy ilyen miatt nevetséges!!!!! Velem is, mással is megtörténik, de azért kultúráltan lehet viselkedni a másikkal szemben!!!
Neked jól esik ha anyukád szidják?????? Ráadásul egy olyan dolog miatt ami a játéknak a lényeg?????

Hányszor kell még leírnom, hogy nem szokásom anyázni????????

Fefe013 04-06-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85520)

Valamiért mégis kitiltottak v nem?????? A másik oldalt nem látom, de amit leírtál az alapján nem látok okot, h nekieesek így a másiknak, én ilyenkor rágyurnék a helyedben arra, h visszavágjak szabályos keretek közt!!

Andrew 04-06-2007 21:23

Quote:

nem teljesen mindegy, hogy az annyát szidtad avagy valami más úton küldted el a búsba? :rolleyes:

Ati 04-06-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85514)
Szerintem meg mindenki úgy játszik ahogy akar/tetszik neki...

Szerintem meg ha nem tartod be a szabályokat, akkor sürgősen töröld magad, mielőtt én teszem meg.

Ati 04-06-2007 21:27

Quote:

Nem szokásod anyázni, csak közölted, hogy megkeresed hol lakik, és rendezzétek le élőben.

Gratulálok, ez aztán a színvonal. És akkor te beszélsz oviról? Oda még nem nőttél fel, még nagyon nem.

Andrew 04-06-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85528)
Szerintem meg ha nem tartod be a szabályokat, akkor sürgősen töröld magad, mielőtt én teszem meg.

most ne kekeckedj Atival, per pill úgy osztogatja a pirosat, mint cukrot a télapó :D

All times are GMT +1. The time now is 06:29.