Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik fajt utálod a legjobban? ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1638)

Szecsa 04-05-2007 20:06

Nem szeressem elohalottat...

Gyula 04-05-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85226)
Akkor az elf mi a franc, tiszta tamagocsi és még csak olyan korlátjai sincsenek mint az óriásnak....

Goldy miért lenne tápos? és miért tamagocsi? egyébként utálom ezt a szót hogy tamagocsi :P
az elfel nagyon csúnya nagyokat lehet ütni, tamagocsizni emg egy orkal is lehet :PPPP

Gyula 04-05-2007 20:12

Megjegyzem én minden tolis orit utálok :) nem becsülöm őket sokra, mert elbújnak a távolság adta védelem mögé, ennél nagyobb táp nem kell egy orinak.

Goldy 04-05-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 85229)
Goldy miért lenne tápos? és miért tamagocsi? egyébként utálom ezt a szót hogy tamagocsi :P
az elfel nagyon csúnya nagyokat lehet ütni, tamagocsizni emg egy orkal is lehet :PPPP

Hát eddig akikkel én találkoztam, ültek bebetonozva, és frankón gyújtogattak, meg ártóztak a sok feles készültségükkel...

Arwen 04-05-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85231)
Hát eddig akikkel én találkoztam, ültek bebetonozva, és frankón gyújtogattak, meg ártóztak a sok feles készültségükkel...

Hát sajnálom, h az én elfikémmel nem találkoztál. :p

Arra nem gondoltál, h azért gyújtanak, h kitámadj, és szépen hazakísérjenek?

Goldy 04-05-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 85242)
Hát sajnálom, h az én elfikémmel nem találkoztál. :p

Arra nem gondoltál, h azért gyújtanak, h kitámadj, és szépen hazakísérjenek?

volt amelyik simán nem kisért haza, amelyik meg olyan arra nem megyek ki nem vagyok a magam ellensége.
Ütök mást és elkerülök tőle...

Az elf "békés" fajnak van beállítva erre az egyik leggerinctelenebb harcmodort képviseli... miért is nem kap maluszt gyújtogatásra, ártóra hamár + védelmet kap?
Egyetlen faj ahol ez nincs kompenzálva...

Gyula 04-05-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85247)
volt amelyik simán nem kisért haza, amelyik meg olyan arra nem megyek ki nem vagyok a magam ellensége.
Ütök mást és elkerülök tőle...

Az elf "békés" fajnak van beállítva erre az egyik leggerinctelenebb harcmodort képviseli... miért is nem kap maluszt gyújtogatásra, ártóra hamár + védelmet kap?

Nem nem, a leggerinctelenebb faj az a félelf meg az ember.

Lustaság 04-05-2007 21:24

Az Ember csak a valóságban az. A játékban nem feltétlenül. :)

Fransisco 04-05-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85247)

Az elf talán tényleg rosszul van eltalálva bónusz/malusz ügyében.

A válasz sztem is attól függ, h vele vagy ellene játszva rühellem-e az adott fajt.
Vele játszva az óriást mondanám, sztem sem jelent komoly kihívást.
Ellene... hááát... nemtom, mondjuk legyen az elf és az ember.

Goldy 04-05-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 85248)
Nem nem, a leggerinctelenebb faj az a félelf meg az ember.

A fél-elf tolvajnak van beállítva is, és nem békeharcosnak :)
könnyebben találsz fogást rajta... nem kap +30% és 20% védelmeket + hadügyi teki bónuszt és alap katmorálnak 85%-ot

All times are GMT +1. The time now is 17:55.