![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal U.i.: hűű de lassan írok :D |
Quote:
és az elsőknél én végig csak lovasokat csináltam!! És egyltalán nem néztembe a sugóba kb. 2-3 hónappal késöbb mikor loptak mágiáztak támadtam stb... akkor körül néztem ott!! És lám tök jó lettem.. nagyon sokat számit a sugó, azt se tuttam hogy a személyiségnek van valami funkciója vagy a fajnak..!!!!!!!! De most már tudom! |
[quote=AndrewB;84035]ők inkbb támadót meg védőt képeznek... na mind1
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal Az száz nekem is így volt, de ha nem teszik:confused: :confused: :confused: :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
a segélyhez pénzt adni és elvenni belőle...:D
hozzárakok 1 mrd-t, persze csak elméletben mert sose lesz ennyi pénzem:D de tegyük fel:p mondjuk mf hadi órásom van, nincs élezve, 45% barakkal rohangál, 15% toronnyal 15% íjjal 30% lóval. jönnek felém, belenyúlok a segélybe, lecserélem a lovakat íjra, pattan az ellen, veszek ki a segélyből, visszacserélem az íjat lóra kísérem... ahogy bejön a kitett lovak ára visszarakom a segélybe, mint ahogy az íjak árát is. persze én is pattanok mert az ellen ugyanezt csinálja;) seregelni alig lehetne, a fosztogatást mint sereges funkciót pedig akár be is lehet szüntetni... már bocs, de ez egy baromság |
Quote:
és ha csak vipnek lehetne?(annak ugy is hozzá teszi a napi bónuszt)!!Akkor hozzá tenni mért ne lehetne?pl: 3 milcsig lehetne be tenni DE CSAK VIPPNEK!? |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |