Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Segély+hozzá'adása!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1624)

gyuri1995 04-01-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 84030)
ömmmm, ha nem tudom pontosan mire jók a játék meglévő funkciói, akkor lehet nem jövök rögtön új javaslatot indítani:rolleyes:
de ha a törpe kereskedőtől ellopják a pénzét, az már régen rossz - le van írva a súgóban, ajánlom, tanulságos szakirodalom - hogy a kereskedőnek bankot kell építeni ahhoz, hogy termelje a zsét, akkor meg már be id védik azt

Kössz én tudom de a kezdők mióta olvasnak? ők ijászra vagy pacira akarnak gyurni, mit tudják ők a funkcióit!!???

BimmBimm 04-01-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 84031)
Kössz én tudom de a kezdők mióta olvasnak? ők ijászra vagy pacira akarnak gyurni, mit tudják ők a funkcióit!!???

Az igazán kezdők védőt meg támadót képeznek, ha már ezeket nem teszik akkor eljutottak oda hogy belolvastak a súgóba, így már lehet hogy feltűnt nekik hogy sok érdekes/értelmes dolog van benne és lehet elolvassa...

Fefe013 04-01-2007 10:18

Quote:

Majd rájönnek idővel, úgy nem lett volna nekem se jó elkezdeni ezt a játékot, ha még a széltől is védenek!

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 84027)
Teher alatt nő a pálma... majd az 5. orija után megtanul ellene védekezni, ha mindent a segge alá rakunk akkor nem alakul ki a profik rétege:D (Jó is lenne egyszer oda tartozni... :))

Egyetértek!:)

Andrew 04-01-2007 10:18

Quote:

ők inkbb támadót meg védőt képeznek... na mind1
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal

U.i.: hűű de lassan írok :D

gyuri1995 04-01-2007 10:20

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 84032)
Az igazán kezdők védőt meg támadót képeznek, ha már ezeket nem teszik akkor eljutottak oda hogy belolvastak a súgóba, így már lehet hogy feltűnt nekik hogy sok érdekes/értelmes dolog van benne és lehet elolvassa...

Én 2 éve játszok azóta több mint 20 országom volt!!
és az elsőknél én végig csak lovasokat csináltam!!
És egyltalán nem néztembe a sugóba kb. 2-3 hónappal késöbb mikor loptak mágiáztak támadtam stb... akkor körül néztem ott!!
És lám tök jó lettem.. nagyon sokat számit a sugó, azt se tuttam hogy a személyiségnek van valami funkciója vagy a fajnak..!!!!!!!!
De most már tudom!

gyuri1995 04-01-2007 10:21

[quote=AndrewB;84035]ők inkbb támadót meg védőt képeznek... na mind1
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal
Az száz nekem is így volt, de ha nem teszik:confused: :confused: :confused: :confused:

BimmBimm 04-01-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 84038)
Én 2 éve játszok azóta több mint 20 országom volt!!
és az elsőknél én végig csak lovasokat csináltam!!
És egyltalán nem néztembe a sugóba kb. 2-3 hónappal késöbb mikor loptak mágiáztak támadtam stb... akkor körül néztem ott!!
És lám tök jó lettem.. nagyon sokat számit a sugó, azt se tuttam hogy a személyiségnek van valami funkciója vagy a fajnak..!!!!!!!!
De most már tudom!

épp ez az. Rá kell kényszeríteni a kezdőket, hogy olvassák el a súgot, tudom hosszú, meg elsőre kicsit átláthatatlan, de anélkül nem lehet. Ez nem az a játék amit csak úgy ki lehet tapasztalni :)

gyuri1995 04-01-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 84040)
épp ez az. Rá kell kényszeríteni a kezdőket, hogy olvassák el a súgot, tudom hosszú, meg elsőre kicsit átláthatatlan, de anélkül nem lehet. Ez nem az a játék amit csak úgy ki lehet tapasztalni :)

Igaz!:cool:

skiti 04-01-2007 10:35

a segélyhez pénzt adni és elvenni belőle...:D
hozzárakok 1 mrd-t, persze csak elméletben mert sose lesz ennyi pénzem:D de tegyük fel:p
mondjuk mf hadi órásom van, nincs élezve, 45% barakkal rohangál, 15% toronnyal 15% íjjal 30% lóval.
jönnek felém, belenyúlok a segélybe, lecserélem a lovakat íjra, pattan az ellen, veszek ki a segélyből, visszacserélem az íjat lóra kísérem...
ahogy bejön a kitett lovak ára visszarakom a segélybe, mint ahogy az íjak árát is.
persze én is pattanok mert az ellen ugyanezt csinálja;)
seregelni alig lehetne, a fosztogatást mint sereges funkciót pedig akár be is lehet szüntetni...
már bocs, de ez egy baromság

gyuri1995 04-01-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 84042)
a segélyhez pénzt adni és elvenni belőle...:D
hozzárakok 1 mrd-t, persze csak elméletben mert sose lesz ennyi pénzem:D de tegyük fel:p
mondjuk mf hadi órásom van, nincs élezve, 45% barakkal rohangál, 15% toronnyal 15% íjjal 30% lóval.
jönnek felém, belenyúlok a segélybe, lecserélem a lovakat íjra, pattan az ellen, veszek ki a segélyből, visszacserélem az íjat lóra kísérem...
ahogy bejön a kitett lovak ára visszarakom a segélybe, mint ahogy az íjak árát is.
persze én is pattanok mert az ellen ugyanezt csinálja;)
seregelni alig lehetne, a fosztogatást mint sereges funkciót pedig akár be is lehet szüntetni...
már bocs, de ez egy baromság

IGEN IGEN ÉRTEM (szép szóval is meg lehet bánni):)
és ha csak vipnek lehetne?(annak ugy is hozzá teszi a napi bónuszt)!!Akkor hozzá tenni mért ne lehetne?pl: 3 milcsig lehetne be tenni DE CSAK VIPPNEK!?

All times are GMT +1. The time now is 01:39.