Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Vallas mint tenyezo bevezetese vagy nem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1619)

skiti 04-01-2007 10:18

szerintem az ötlet alapvetően nem hülyeség.
mondjuk sztem nem csiszolni kéne rajta hanem az elejétől újragondolni:)
ez a budhinduzsidó okossság nem az igazi.
mivel ahogy fentebb is reagáltak rá, összeférhetetlenség van fajok és vallások közt.
olyanokon meg hogy melyik milyen bónuszt adna kár gondolkodni amíg az alapötlet ilyen elnagyolt.
nem gondolom hogy ez az ötlet bármilyen formában is átmenne...
mindenesere érdekes lesz fejtegetni:)

Synkel 04-01-2007 10:56

Akkor kiegészítem, hogy ne legyek annyira destruktív. Faj és személyiség éppen elég variációt biztosít, nem kell ezt megkutyulni vallással is. Igen idióta és ellenszenves variációk jönnének ki, amik nekem pl már a szemem is bántanák asszem. Buddhista ork tábornok, és Zsidó élőhalott kereskedő, hogy csak kettőt mondjak.
Felesleges bonyolításnak tartom ezt a vallás témát.

Bea Baba 04-01-2007 12:05

NA 1 ujjabb csámcsogni való:p
sztem is naon nevetséges, a hindu törpe abszurd, még plussz 5% lakashelyzet, és már nem is lehet hindu mivel kommunákban élnek:p :p hulla nem is lehet hindu, mert azok ha jóltom reinkarnálódnak:p nameg a zsidó elf, még a hangzása is röhejes:D :D hja meg a keresztény félelf("Ne lopj!"):rolleyes: :rolleyes:

zsuzsooo 04-01-2007 12:21

Nagyon tetszik az ötlet, de elég sokat kéne még csiszolni rajta:)

Andrew 04-01-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 84063)
NA 1 ujjabb csámcsogni való:p
sztem is naon nevetséges, a hindu törpe abszurd, még plussz 5% lakashelyzet, és már nem is lehet hindu mivel kommunákban élnek:p :p hulla nem is lehet hindu, mert azok ha jóltom reinkarnálódnak:p nameg a zsidó elf, még a hangzása is röhejes:D :D hja meg a keresztény félelf("Ne lopj!"):rolleyes: :rolleyes:

na mert az ork tudós nem röhej:D:D

BimmBimm 04-01-2007 12:26

Az Élőhalott buddhista az igazi... hisz a reinkarnációban :D:D

Madzin 04-01-2007 12:45

Mivel egyeseknek nehez elvonatkoztatnia (Absztraktalni) a valosagos vallasok mondanivalojatol ezert atneveztem az egyes neveket. Vallas_1 - vallas_6 ig.

Princ 04-01-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 84076)
Mivel egyeseknek nehez elvonatkoztatnia (Absztraktalni) a valosagos vallasok mondanivalojatol ezert atneveztem az egyes neveket. Vallas_1 - vallas_6 ig.

Hát ha nem ilyen részrehajlóan absztrahálsz, akkor ez itt nem más, mint 6 újabb személyiség, kiegészítve avval, hogy mindenki legalább kettőt választhat. Nagyjából..
És máris vissza van vezetve sok más hasonló topicra. Nesze neked matek. :D :D

invisible 04-01-2007 14:32

Kis szinesítés:)

Szerintem az alap ötlet nagyon jó.:)
Természetesen a részleteket már jobb lenne azokra hagyni akik a játékot tervezték, mivel azt, hogy hogyan lehet beilleszteni ezt az elképzelést ők sokkal jobban tudják.
Viszont az, hogy ezzel szinesebb lenne a játél az biztos és az is hogy bonyolultabb.:):)
Nekem azonban tetszene mert imádom a nyakatekert játékokat, ahol az ember gyötörheti az agytekervényeit.:D

skiti 04-01-2007 14:44

hogy a játékba mennyire illeszkedne...
nos nem tudom, de igen kényes a jelenlegi (és jelenlegi formájában sem tökéletes) egyensúly.
ezért tartom veszélyesnek komoly újítások bevezetését.
ettől persze még érdekes lehet fejtegetésekbe bocsájtkozni, és eljátszani a lehetőséggel gondolatban.
viszont ha a megfontolás alatt álló javaslatok alatt látnék ilyet...:)
teljes erőbedobással ellene kardoskodnék:D

All times are GMT +1. The time now is 07:09.