![]() |
Quote:
Én szeretem, ha van egy okos helytartóm. Szeretem a helytartókat. Főleg a szilikonpántosokat :D |
Én nem támogatom az ötletet.
Nekem köszönöm, nagyon tetszik, ha valaki elírja, és netán egy picit olcsóbb a nyersi. :D Tessék nem hibázni. Ennek a játéknak része, hogy ha hibázol, akkor bukj, és fizess a hibádért. Szerintem. :D |
Váhááá... te hány ilyen témát indítottál ma?:)
Szerintem a helytartó elég nagy előnyt jelent már most, nem kell ezt mindenfélével továbbfokozni. Hozzáteszem... puskáztam már el piacon sok-sok pénzt, de ha figyelsz egy kicsit (Nem úgy mint én tettem.), akkor nem hiszem, hogy problémád lenne.:) |
Ja tényleg jó lenne nem elgépelni dolgokat, de eddig én ezzel csak jól jártam nem egyszer vettem 50-100k feletti teki mennyiséget 180 aranyért és nem is jött rosszul, ugyhogy jó ez így ahogy van sztem:)
|
Quote:
|
Nem jó 5let. Igaz én is jártam úgy, hogy 10k gabonát akartam felrakni 45-ért, de 45 db gabona lett 10.000 aranyért:) Meg a hibáiból tanul az ember, ennyi erővel a HT kérdezzen rá arra hogy "biztos ennyi sereggel akarsz támadni?" Sokmillió példát lehetne felhozni arra, hogy a HT erre meg arra is kérdezzen rá fölöslegesen. Jó így ahogy van, HT nélkül behalnék, ki képezné helyettem a katikat:)
|
határozottan nem támogatom...
ugye nem kell indokolnom is?:) |
Egyetértek
Szerintem is jó ötlet volna, legalább a VIP-sek részére egy beállítható min. ár a piacon. Épp most adtam el egy csomó katonát 4.300 ért.
A bontásnál is van egy biztonsági jelölőnégyzet, a piacon miért ne lehetne valami segítség az elgépelések ellen. Tudom, figyelni kell, de soxor csak néhány másodperc marad a piaci-időből, vagy egyszerűen elnézünk egy nullát. Szóval szerintem ez támogatható. |
az utóbbi üzenetedet töröld amilyen gyorsan csak tudod, mert piaci infó kiadása ;)
|
Kösz a figyelmeztetést, módosítottam az üzit.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |