![]() |
Quote:
|
Harcosok ne itt rendezd a dolgíid. Van harcosok topic. Máté is csatázni akar.
Neki is hiánya van:D Mint nekünk, akik pár naposak még csak:D Hát igen:D A katipiac meg tök jó...:D Főleg ha túlképzed az egységeket:P Ugye Mátédrága?:P |
Quote:
max a J-be:Dde ott se jelentös;) Q-ba még én sem vaok maxon ugyhogy ott végképp nincs tulképzésem:) Katipiaccal meg nekem nincs gondom:) Liza te ha annyira akarsz csatázni tudod engem bármikor támadhatsz:Dde még az orineved is titkolod:P |
Még szép,hogy titkolom:D
Senki nem hagyna felépülni! Ne szórakozz már:D Előbb jönne a 25*5 pusztítás, mint ahogy észbekapnék:D egyébként nekem J-be a helytartónak hála 4-6k egységem került a piacra... Iszonyú boldog voltam... Pedig épp kiraktam volna őket képzésre:S |
Quote:
hát nekem dupla hekin nincs már annyim:P |
olyan lassusaggal konnyu ujrakepezni :) foleg aki sokat van
amugy meg az ori kiépítés baromi sok idő, az tantorit el szerintem sokunkat...most egy honapig csak epitsem kifele az orim? :( |
Quote:
|
kepzeld el, hogy en mennyit csinaltam meg :)
és én is élek :) a sebesseggel van a gond. |
Quote:
|
sebesség??
hát igen, dög unalom a csoport én meg nem vagyok gonocc, hogy a kezdőket támadjam csak úgy poénból:) ezért is lett ez a felhívás:cool: Profi játékosok jöjjenek játszani oda:) és még lehetne egy szabályt is alkotni a profik között.... 10k érték felett levő orit lehet csak támadni így biztos akkor az, hogy megvolt rá az esélyed, hogy kimaxold magad |
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |