![]() |
izé
Quote:
mostis vanilen :P |
Sziasztok!!
Egész jol összejött ez az új fórum:D |
Üdv!
Üdv mindenkinek
Üdv kezdők és Üdv nemkezdő társaim! |
Jo de régen nem ilyen ötleteket adott a hodito.Most amit irnak nem is rossz.De akkor hat volt nemi kivetnivalo benne..
|
hm........
nem is tudom brusz, talán te vagy az uj kisisten........ ha nem akko szelektáléd a tanácsaidat fajokra-személyiségekre amit leirtá nem rosz ,............... de talán van jobb recept is. ne vidd az erdőbe az uj madarat, azé h. okosnak láccá |
Quote:
Nem viszem én sehova de mikor kezte játszani ezzel a 2 fajal keztem :D |
Quote:
Szeva Apa. Az az igazsag hogy vartam a kritikakat. Ez nem okosnak laccas . De te nem irod le a kezdest ahogy latom. |
szerintem..
Üdv!
Nem rossz amit leírtál, valóban, de mivan, ha nemtud belépni annyiszor ahányszor kéne..., ha nemképez varikat hiába gnóm vagy óriás nemtudja felrakni a faji varázslatokat, szal vari kell annyi a 2. napon, de legkésőbb a 3.on, hogy feltudd rakni a faji varázslatot! (akár gnóm akár óriás vagy) Szerintem mindenképpen hadis országgal kezdj, talán az a legkönyebb.. szerintem gnómmal legegyszerűbb első országnak, ha gnóm vagy és elitekre rágyúrsz, de csak, ha lesz pénzed.., ha van MSNed akkor vegyél fel, ott elmondom itt hosszadalmas és bonyolult! (kecs@citromail.hu)-->>természetesen a kezdő srácra gondoltam! De lényeg, hogy legyenek foglalkoztatva az embereid és legyenek tele a házaid, mert különben nemfizetnek adót stb.! énsem mondanám magam tapasztaltnak, mindig látok őjat, de sok ori láttam |
Köszi a válaszat!:)
|
Phew... Kicsit szétszedtem témákra a beírásokat, mert így ömlesztve soha az életben nem fog senki semmit megtalálni. :) Még nagyon az ömlesztett órumhoz van mindenki szokva, úgy látom. :) Ha új kérdés van, akkor tessék neki külön témát nyitni, megjelölve, hogy miről szól a kérdés, hogy meg lehessen találni, és könnyebben, gyorsabban válkaszt is kaphass. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |