Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segítség új játékosoknak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1596)

rumli 04-07-2007 16:39

Lenne még itt valami amiben nem vagyok biztos jobban mondva nem tudom...ha elmegyek szabira kopnak a tekercseim? az az 1% ami 200-400 heki között van mivel én még itt tartok :) nem szeretném ha tudatlanságom miett a túlfeszített létszám megbosszulná magát és elmennének az emberkéim :( előre is köszi annak aki segít :)

Grabi 04-07-2007 16:41

nem, nem kopnak

Stev 04-08-2007 01:08

Quote:

Originally Posted by werden (Post 82429)
Sziasztok
Nem értem miért allák hátrább mint A többiek???
Nekem jellenleg 8351 pontom van a masiknak meg csak 8331 pont ja van
Lécci segítsetek
Köszi

Werden, ne a nyitókérdést változtasd meg mindig, mert úgy egyrészt nem fogják olvasni, másrészt értelmetlen lesz a topic.

Stev 04-08-2007 01:12

Valószínűleg azért állsz hátrébb a listán, mert a kör közepén nézted, de körváltáskor még neki volt több pontja. A lista mindig csak váltáskor frissül, de az érték a pillanatnyi helyzetet mutatja.

rumli 04-08-2007 07:35

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 85800)
nem, nem kopnak

Ezer köszönet és hála :)

VLaC 04-09-2007 19:03

Hello!

Lenne 2 kérdésem:
1. Több topicban is írták már hogy egy országról lepattant vki, az illető pedig "hazakísérte" a támadó sereget.
Ez a hazakísérés dolog mit jelent egész pontosan?
2. Olyat is olvastam, h vki 3-4 sereggel kísért haza vkit. Ehhez az kell, hogy a 3-4 sereg egyenként is erősebb legyen, mint a hazakísért sereg?

Régebben már játszottam, most kb. 1 hónapja játszok megint, de ezt nem értem, és súgóban sem találtam róla semmit.
Bocs, ha kicsit hülyén fogalmaztam, remélem értitek, h mit nem értek:)

Remedy 04-09-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by VLaC (Post 86301)
Hello!

Lenne 2 kérdésem:
1. Több topicban is írták már hogy egy országról lepattant vki, az illető pedig "hazakísérte" a támadó sereget.
Ez a hazakísérés dolog mit jelent egész pontosan?
2. Olyat is olvastam, h vki 3-4 sereggel kísért haza vkit. Ehhez az kell, hogy a 3-4 sereg egyenként is erősebb legyen, mint a hazakísért sereg?

Régebben már játszottam, most kb. 1 hónapja játszok megint, de ezt nem értem, és súgóban sem találtam róla semmit.
Bocs, ha kicsit hülyén fogalmaztam, remélem értitek, h mit nem értek:)

Ez azt jelenti, hogy az orszag, mivel tamadott, ezert a vedelme gyengult a tamado sereg vedoertekevel.(ork kitam bonusztol most eltekintek :D) Ugye ha ezek pl elitek, akkor jelentosen gyengult. Ha pattan rajtad, es meg mindig 2 koros, akkor te visszatamadhatsz, hazakiserheted. Ez azt jelenti, hogy a te tamadosereged ugyanabban a korben fog hozzaerni, mint ahogy neki hazaer a sajat serege, es ilyenkor ugye a tamadas fog eloszor lezajlani, azaz tobb eselyed van beutni. Nem a hazakisert seregnel kell erosebbnek lenni, hanem az otthon hagyott vedelemnel.

VLaC 04-09-2007 19:20

Ja így már értem, köszi

kiep 04-12-2007 07:36

Nem működik

Sziasztok! Hogy van az, hogy elvileg 24 körös védelmem van az 1/A-ra lépve, és mégis a 14. körben elvisznek tőlem 200 hekit!?!?!?!?!?!?!?!? Ez normális???

Synkel 04-12-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 87216)
Sziasztok! Hogy van az, hogy elvileg 24 körös védelmem van az 1/A-ra lépve, és mégis a 14. körben elvisznek tőlem 200 hekit!?!?!?!?!?!?!?!? Ez normális???

Igen. A védelem csak egyéni csatákra vonatkozik, klántámadásokra nem.

All times are GMT +1. The time now is 03:35.