![]() |
Lenne még itt valami amiben nem vagyok biztos jobban mondva nem tudom...ha elmegyek szabira kopnak a tekercseim? az az 1% ami 200-400 heki között van mivel én még itt tartok :) nem szeretném ha tudatlanságom miett a túlfeszített létszám megbosszulná magát és elmennének az emberkéim :( előre is köszi annak aki segít :)
|
nem, nem kopnak
|
Quote:
Werden, ne a nyitókérdést változtasd meg mindig, mert úgy egyrészt nem fogják olvasni, másrészt értelmetlen lesz a topic. |
Valószínűleg azért állsz hátrébb a listán, mert a kör közepén nézted, de körváltáskor még neki volt több pontja. A lista mindig csak váltáskor frissül, de az érték a pillanatnyi helyzetet mutatja.
|
Quote:
|
Hello!
Lenne 2 kérdésem: 1. Több topicban is írták már hogy egy országról lepattant vki, az illető pedig "hazakísérte" a támadó sereget. Ez a hazakísérés dolog mit jelent egész pontosan? 2. Olyat is olvastam, h vki 3-4 sereggel kísért haza vkit. Ehhez az kell, hogy a 3-4 sereg egyenként is erősebb legyen, mint a hazakísért sereg? Régebben már játszottam, most kb. 1 hónapja játszok megint, de ezt nem értem, és súgóban sem találtam róla semmit. Bocs, ha kicsit hülyén fogalmaztam, remélem értitek, h mit nem értek:) |
Quote:
|
Ja így már értem, köszi
|
Nem működik
Sziasztok! Hogy van az, hogy elvileg 24 körös védelmem van az 1/A-ra lépve, és mégis a 14. körben elvisznek tőlem 200 hekit!?!?!?!?!?!?!?!? Ez normális???
|
Quote:
Igen. A védelem csak egyéni csatákra vonatkozik, klántámadásokra nem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:35. |