Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   freemail.hu-nál nagytakarítás van? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=158)

Ati 02-18-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Wanax
a roman hoditohoz azonositani kellene de nem kaptam semilyen email-t... akkor ezt bebuktam???

Ha nem működik a mailcím, amire regisztráltál, akkor nem fogod tudni használni.

Javaslat: működő mailcímre regelj. :)

director 02-18-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati

jó tippeid vannak:)

[off]jé, kit találtam iwiw-en:P[/off]

Wanax 02-18-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati

Az email cim mukodik... arrol nem tehetek hogy a szolgaltatonal problemak vannak!

Ati 02-18-2006 20:27

Quote:

Az email cim mukodik... arrol nem tehetek hogy a szolgaltatonal problemak vannak!

Tudom, ez már részletkérdés, hogy a "működik" szót ki hogy definiálja. :) Egy e-mail címnél én úgy, hogy ha küldök oda egy levelet, akkor azt belátható időn belül megkapod. :) Ha ez nem teljesül, akkor nálam az a cím nem működik. :)

Wanax 02-18-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati
Tudom, ez már részletkérdés, hogy a "működik" szót ki hogy definiálja. :) Egy e-mail címnél én úgy, hogy ha küldök oda egy levelet, akkor azt belátható időn belül megkapod. :) Ha ez nem teljesül, akkor nálam az a cím nem működik. :)

Sorry, hogy regisztracio elott csak azt neztem meg, hogy él-e a cim es miutan beleptem, nem kuldtem senkinek egy levelet, es kerdeztem meg hogy megkaptad??? :p

Ati 02-18-2006 21:17

Quote:

Sorry, hogy regisztracio elott csak azt neztem meg, hogy él-e a cim es miutan beleptem, nem kuldtem senkinek egy levelet, es kerdeztem meg hogy megkaptad??? :p

Ha nem kapsz pár napja egyetlen levelet se, akkor azért ott valami feltűnik, nem? :) Ha nem is ír senki, a spamek azért csak szoktak jönni, amikor működik a cím. :D

Wanax 02-18-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha nem kapsz pár napja egyetlen levelet se, akkor azért ott valami feltűnik, nem? :) Ha nem is ír senki, a spamek azért csak szoktak jönni, amikor működik a cím. :D

Nem vagyok jaratos ebben... 1 orimhoz lett csinalva anno a cim es semmi masra nem hasznaltam! Igy spam-ok se jonnek 1000L! :D:D:D
De jol elbeszelgetunk a semmin!!!
Jol szorakozok! Lassan of topic lesz...

Senki 02-20-2006 08:08

Ebben csak Sütit tudom támogatni... nekem egy árva levél nem jön csak a havi hírlevél meg ami hódos... mástól a hódos címemre semmi se jön (pedig freemailes:rolleyes: ) :)

Gyula 02-20-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by ckow
Én ajánlom mindenkinek az ingyenes Outlook Expresst, vagy az Officeos Outlookot. Minden levelet letölt a gépre, és nincs semmi gond. (még a gmail is jobb nála, az legalább minőség:)). Nálam még nem vesztek el levelek, pedig elég sok (spamet) kapok naponta.

Az outlokal csak az a gond h a vírusokat is letölti, meg hajlamos lefagyni, meg iylen olyan bajai szoktak lenni, próbálkoztam a The Bat-al is egy ideig, de legjobb csak simán webes felültröl levelezni.

Mellesleg nem tudjátok hogy hotmailes fiókot hogy lehet waprol megsasolni? mer nekem nem sikerült.

Phoenix 02-20-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Toto
kinek küldjek gmail-os meghívót? :p :D

ennél jobb mail-t nem ismerek :) bár én már kezdem azt is telíteni rendesen :p

All times are GMT +1. The time now is 22:17.