![]() |
Quote:
|
Quote:
A tőke növekedésében általában véve igaza van sztem, hibákból (mint az én esetemben volt) meg esetleg nagyobb kiadásokból adódóan persze csökkenhet is... Ui: Nem olvastam el a témát még, mert tényleg nem tudtam, hogy nem abba a topikba írok... |
értem:)
akkor neked például, ha van B-s orid, annak a relatív összértéke kevesebb mint amennyi L-ben volt neki, és a tartaláka is kevesebb?:) mert ha nem akkor te is gyarapodtál felfelé:) |
Quote:
Legtöbben pedig a tartalékot nevezik errefelé tőkének -ha jól látom ez okoz némi félreértést :) |
egész felbuzdultam arra hogy tartalékot gyűjtsek:)
|
Na asszem ideje elolvasni miröl is van szó.:D Két hsz. után fonalvesztés nálam.:o
(A teljes vagyonom /tartalékom/, a piacos malőr óta nem érte még el azt az értéket, ami elötte volt, viszont azóta eltelt jó sok idő és fejlődött az országom gond nélkül.) Átolvasva, megvan részemről a zavar oka, ahol én azt az ominózus mondatot írtam, ott tartalákról volt szó.:) |
azért megnéztem volna az arcod amikor észrevetted mit csináltál:D
|
Quote:
Először örültem, hogy kiszurtam a kis enyveskezüvel, aki a tekerceismet vitte, majd leesett, hogy majd egy milliárdnyi tekim volt a piacon.:S |
valahogy nem láttam ezt a bakik topikban:p
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...2&postcount=19 |
All times are GMT +1. The time now is 13:10. |