![]() |
Simán össze lehet piacolni a pénzt.
No meg azért van a szöviben a toli, hogy utaljon a varinak. Ha meg nincs vip, akkor piacon keresztül is könnyedén megoldható. ;) Nálunk a szöviben nincs olyan, hogy az én pénzem, a te pénzed. Ha kell valakinek pénz, akkor megy a pénz. :D |
Quote:
Mit kell egy varissal elláss magadon? Éheztetni annyi temérdek egységet kifejezetten veszteséges, szal ha ilyesmibe kezdesz, az eleve feltételezi, hogy tele vagy lével. Ha meg nem éheztetsz, a katiképzés jó bevételi forrás, mert egységben nincs veszteséged mint egy hadisnak akinek hullik a serege útközben, hullik harcban, és mégis jut neki túltermelése piacra is:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elismerem, mindenre van megoldás, a varázslónak is lehet pénze (nekem is van, mint már írtam), de mindenképpen macerásabb mint egy hadisnak vagy egy tolvajnak. |
Quote:
|
Piacolást javaslom az sem túl bonyolult, csak oda kell kicsit figyelni. 5-ös csopin kívül szerintem ki lehet termelni napi 10-50 milla hasznot a nyersitvesz-drágábban elad módszerrel. Persze lehet bukni is, de ha figyelsz akkor csökken az esélye ennek. Össze kell szedni egy kis tőkét ehhez, de szerintem 50-100 millával már érdemes belekezdeni.
|
Quote:
|
Most nem arról beszélünk, hogy a varisnak nincs pénze, hanem az aranyalmának nincs semmi haszna, max egy nap 300k arany és ugrik az egész készültséged.
|
Quote:
Ha meg nem látod az összefüggést a 'szegény varis' és az 'aranyalma erősítése' között, akkor próbáld végiggondolni hogy mi miért is van (ha már egyszer te nyitottad ezt a topicot). |
All times are GMT +1. The time now is 07:34. |