Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Varászló-tolvaj személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1571)

Synkel 03-17-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 80519)
nem biztos , hogy minden személyiségnek egyformán egyenértékűen erősnek kéne lennie...

jó , ha van néhány személyiség, ami színesíti , könyebbé teszi a játékot, de nem durván tápolja az orikat...

ha ez nem így lenne, 3-4 személyiségű orik, már kb úgy néznének ki,mintha 2 fajt választhatnának...

hatalmas előnyökkel egy 1 személyiségű ori ellen, nem hiszem hogy ez lenne a cél...

találjunk ki új személyiségeket, de azok ne full táposak legyenek, csak a játékot szinesítsék...

Na ez itt a lényeg. Ha minden személyiséget feltápolunk annyira, hogy elgondolkoz rajta, hogy tudóst vagy mást válassz-e, akkor nemtom mihez kezdenétek egy 7 személyiséges orival, aki lássuk be már most is igen komoly előnyt élvez?

skiti 03-17-2007 11:36

én sem támogatom, főleg azért mert ez pont 2 olya személyiség, amit a hátrányban lévő fajok, lásd hulla és törpi, vajmi kevéssé tud használni.
és ha ezeket a személyiségeket feltápoljuk, megint ők szenvednek hátrányt.

Valezius 03-17-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 80568)
én sem támogatom, főleg azért mert ez pont 2 olya személyiség, amit a hátrányban lévő fajok, lásd hulla és törpi, vajmi kevéssé tud használni.
és ha ezeket a személyiségeket feltápoljuk, megint ők szenvednek hátrányt.

Jó érv, a rúnatermelés módosítása topicban is ellennének :)

Nekem nem tetszik, hogy vannak töltelék személyiségek, amiket legjobb esetben is 3-nak választana az ember, de inkább később. Viszont a megerősítés jobban segítene a kékszámosoknak valóban. Akkor inkább maradjon így.

skiti 03-17-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80571)
Jó érv, a rúnatermelés módosítása topicban is ellennének :)

Nekem nem tetszik, hogy vannak töltelék személyiségek, amiket legjobb esetben is 3-nak választana az ember, de inkább később. Viszont a megerősítés jobban segítene a kékszámosoknak valóban. Akkor inkább maradjon így.

jogos:D
mondhatnám ugyan hogy ott más minőségű hátrányról lenne szó, de már ott a pont:)

Pepa 03-18-2007 20:42

Namost pusztán azért nem változtatni valamin, mert az erőseket még erősebbé tenné, nem igazán jó érv. A kék számok nem igazán a személyiségek miatt nagyon jók, hanem a mögöttük lévő tapasztalat és ismeretség miatt. Az meg miért jó, hogy van 9 személyiség és a frissen regelt ori csak 3-4 ből választhat, ha életképes akar maradni. Vagy a maradék személyiségeket csak a kéket kedvéért csinálták?:confused:

Ati 03-18-2007 20:43

Így első nekifutásra nem világos, hogy miért zavar, hog yvan olyan személyiség is, aminek csak később veszed hasznát.

TDK 03-18-2007 23:18

én ellenzem a személyiségek ilyen irányu erösitését, viszont nem szavaztam, mert teljesen félreérthetöen lett megfogalmazva.
mind a kettö jó: -mi jó? a változtatás, vagy a jelenlegi?
egyiket se támogatám: - dettora ugyanaz

Hóhér 03-18-2007 23:22

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 80805)
én ellenzem a személyiségek ilyen irányu erösitését, viszont nem szavaztam, mert teljesen félreérthetöen lett megfogalmazva.

kétértelmű , de azért ki lehet bogózni, ha a téma indítójának szemszögéből vizsgálod a kérdést- válaszokat...

:D

határozottan nem támogatom a változást a személyiségek erősítésében...

sőt volt olyan felvetés anno, hogy gyengítés is lehetséges ( bankozásnál például...)

;)

LotR 03-19-2007 13:02

Sztem, h népszerűbb legyen... versenyképesebb...
Én támogatnám
vagy: 2%- esetleg 3%-ot regenerálodjanak a tolvaj, varázsló személyiségek.

vagy: 1% regeneráció mellett +5% bonusz .

Pepa 03-19-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 80805)

A topic a személyiség megváltoztatásáról szól;) Jó ötletnek tartod-e a változtatást, vagy nem.

All times are GMT +1. The time now is 08:59.