![]() |
Quote:
Na ez itt a lényeg. Ha minden személyiséget feltápolunk annyira, hogy elgondolkoz rajta, hogy tudóst vagy mást válassz-e, akkor nemtom mihez kezdenétek egy 7 személyiséges orival, aki lássuk be már most is igen komoly előnyt élvez? |
én sem támogatom, főleg azért mert ez pont 2 olya személyiség, amit a hátrányban lévő fajok, lásd hulla és törpi, vajmi kevéssé tud használni.
és ha ezeket a személyiségeket feltápoljuk, megint ők szenvednek hátrányt. |
Quote:
Nekem nem tetszik, hogy vannak töltelék személyiségek, amiket legjobb esetben is 3-nak választana az ember, de inkább később. Viszont a megerősítés jobban segítene a kékszámosoknak valóban. Akkor inkább maradjon így. |
Quote:
mondhatnám ugyan hogy ott más minőségű hátrányról lenne szó, de már ott a pont:) |
Namost pusztán azért nem változtatni valamin, mert az erőseket még erősebbé tenné, nem igazán jó érv. A kék számok nem igazán a személyiségek miatt nagyon jók, hanem a mögöttük lévő tapasztalat és ismeretség miatt. Az meg miért jó, hogy van 9 személyiség és a frissen regelt ori csak 3-4 ből választhat, ha életképes akar maradni. Vagy a maradék személyiségeket csak a kéket kedvéért csinálták?:confused:
|
Így első nekifutásra nem világos, hogy miért zavar, hog yvan olyan személyiség is, aminek csak később veszed hasznát.
|
én ellenzem a személyiségek ilyen irányu erösitését, viszont nem szavaztam, mert teljesen félreérthetöen lett megfogalmazva.
mind a kettö jó: -mi jó? a változtatás, vagy a jelenlegi? egyiket se támogatám: - dettora ugyanaz |
Quote:
:D határozottan nem támogatom a változást a személyiségek erősítésében... sőt volt olyan felvetés anno, hogy gyengítés is lehetséges ( bankozásnál például...) ;) |
Sztem, h népszerűbb legyen... versenyképesebb...
Én támogatnám vagy: 2%- esetleg 3%-ot regenerálodjanak a tolvaj, varázsló személyiségek. vagy: 1% regeneráció mellett +5% bonusz . |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:59. |