![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(ennyierővel szőrszálhasogatás az is mikor bontasz? 1-2 pont nagyon sokat számíthat...) |
Quote:
Igazából csak hv-n szoktam bontani, ott meg nincs idő így végig gondolna: 1bontás 15pont, aztán kész. Kicsit többet kell bontani és nem lesz gond. |
Quote:
|
Visszatérve a témához, ezt a taktikát használom én is MF óriásként. Megrengetem azokat, akik útba vannak és esetleg tudnának a késöbiekben segiteni a kiszemelt áldozaton, és mikor ezek elég messze vannak, akkor támadás. Varázslók,akik visszarengetnének a csopiban szerencsére nincsenek(vagy csak elvétve), a tolik meg nem izgatnak(általában ők az áldozatok:cool: ). Az akció után pedig érdemes nagyon gyorsan elhúzni. Persze csak gyengébb szövivel kezdek ki, egy erősebb szövi hamar szétszedne mint a ruszki biciklit.:D
|
T. Vagyok
Én is szoktam ilyet csinálni!!:D
Deeee én inkább több pusztitást-nagyobb a kár.:) Úgy mint hogy mondták késöbb épülnek fel de ha nincs pl. ház korház :cool: fegyverkovács agyagbánya akkor az emberek el mennek és romlik a morál mert nincs munkájuk(fórum):) Szóval több az értelme a pusztitásnak!:D :) ;) Nem?:confused: |
nem lehet ennyire leálltalánosítani, szitu függvénye minden esetben, van amikor még lefelé is érdemes pusztit ütni, pl ha szembemész, elmehetnek az íjai ha fullra van töltve, mert a lovak kinnt vannak és nem lesz elég barakkhelye, de onnantól alattad lesz alulról pedig csak jobb támadni:)
sok mindent kell mérlegelni, ha azon agyalsz hogy épp mivel lehet nagyobb kárt okozni, alacsony hekin, 5-s szinten főleg, mászár a nyerő, mert ott a katcsi drága, ha éppen van, feljebb a nyersi... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:08. |