Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új faj vagy fajmódosítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=154)

TM Laci 02-02-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Davalon
Mondjuk ez az új faj lehetne a félszerzet, vagy halfling vagy hobbit, kinek hogy tetszik:)

Hobbit = Félszerzet. Ennyi...:cool: :p

Lepidus 02-02-2006 23:12

szerintem töröljétek ezt a topicot..ati nem nagyon szereti ha beleszólnak ientéren a dolgaiba..sé már 10000X megmondta:nem lesz új faj egy jó darabig..igaz főnök?:D

director 02-02-2006 23:17

Quote:

Originally Posted by Lepidus
szerintem töröljétek ezt a topicot..ati nem nagyon szereti ha beleszólnak ientéren a dolgaiba..sé már 10000X megmondta:nem lesz új faj egy jó darabig..igaz főnök?:D

szerintem majd törli a topikot, ha akarja, mivel mi úgysem tudjuk.
megint más, hogy már olvasta, és még nem szólt bele, ami akár azt is jelentheti, hogy nincs azonnali ellenvetése.:)

Davalon 02-03-2006 06:57

Sziasztok:)

Csak beszélgetünk róla, ennyi. Barátok Közt topic is maradhatott...:D :D

Davalon 02-03-2006 06:58

Quote:

Originally Posted by TM Laci
Hobbit = Félszerzet. Ennyi...:cool: :p

Ezt a beírást nem is értem:) Én is azt mondom, mindegy, melyik nevét alkalmazzuk...

Artúr 02-03-2006 07:08

Elgondolkodtam az emberen, hogy lehetne módosítani.

Mit szólnátok egy ilyen koncepcióhoz:

Specvari: Megemeli a varázslók erejét 10 (8-10-12?) %-al.

Lakiteki 40%
Felépésnél választhatóan hadi vagy mágiateki max 40%
Tudományoknál alapból (tekik nélkül) 25% az alap.
(Ennek az lenne a célja hogy ne lehessen teljesen kitekizni. Magyarázata az ember tudományokban való jártassága.)

Persze be kéne iktatni még pár kisseb előnyt-hátrányt.
Mit szóltok hozzá?

Davalon 02-03-2006 07:19

Átmenetileg erősebb varik?:( nekem nem tetszik:) Ha egyszer erősebb, akkor mindig erősebb. De én inkább hadis irányban tolnám el az embert, korábban leírtak következtében. A tudományos jártasság igen, az jó, alapból többet ért a gazdasághoz, mint a legtöbb faj. Apró, de talán érdekes előnye lehetne az is, hogy ha útközben összetalálkozik más sereggel az ember mindig nyerjen, és így talán párbajba is bekerülne:)

Mike zoostorm 02-03-2006 16:05

Quote:

Originally Posted by Davalon
Átmenetileg erősebb varik?:( nekem nem tetszik:) Ha egyszer erősebb, akkor mindig erősebb. De én inkább hadis irányban tolnám el az embert, korábban leírtak következtében. A tudományos jártasság igen, az jó, alapból többet ért a gazdasághoz, mint a legtöbb faj. Apró, de talán érdekes előnye lehetne az is, hogy ha útközben összetalálkozik más sereggel az ember mindig nyerjen, és így talán párbajba is bekerülne:)

Apro elony lenne???
Nem gondolod hogy ez nagyon tap lenne? Mindig o nyerne...Ez megis hogy nezne ki? 200 ember elit szepen uriassan megkeri a 15k ork lovassagot?? Mi voltunk itt elobb stipi-stopi??

Szerintem az ember ugy jo ahogy van. Elonye hatranya is megvan: Elonye hogy nincs hatranya, hatranya hogy nincs elonye.Feketen feheren le van irva a fajoknal. Szerintem ez igy is van rendjen. Gondolj bele akarmelyik RPg s rendszerbe az embernek nincs semmi pluszja minusza. Itt miert legyen. Mindenfajnak az elonye hatranya visszavezetheto mitologiai mivoltukra...Az orko erosek kapnak 30% tamadot, a torpek banyasznak arra kapjak a bonuszt es igy tovabb. Az ember az ember. se bonusz se malusz. A faji varazsa meg jo.

Davalon 02-03-2006 17:16

Elég ritka az útközbeni seregtalálkozás, és nem valószínű, hogy ahová te 200 katonát küldesz, oda másvalaki 15 ezret, úgy hogy amit mondasz, az abszurd:) Ráadásul tényleg nézd csak meg az rpg-ket, mert az embernek van előnye;) D&D3 --rendszer ismerős?:D

Davalon 02-03-2006 17:17

A faji varázsával meg semmi baj sem volt, csak annyi, hogy új fajnak adnám, a félszerzetnek, amely így tolis lenne, az ember pedig lehetne hadisabb:) Mindöössze erről volt szó:)

All times are GMT +1. The time now is 07:24.