Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Ati 03-06-2007 22:33

Eddig semmi probléma nem volt az eddigi hosszabbításokkal, ez pozitív... :) A promócióból még mindig van 68 darab +50%-os, ez egy ideig még kitart. :)

Szecsa 03-07-2007 07:25

Ati, olyan statisztikat adhatsz, hogy kb. milyen szazalekokban hasznaljak az emberek a vippelesi modszereket? :)

Ati 03-07-2007 08:34

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78448)
Ati, olyan statisztikat adhatsz, hogy kb. milyen szazalekokban hasznaljak az emberek a vippelesi modszereket? :)

Az sms a legnépszerűbb, pedig azt rontják el a letgöbben. Rossz számra küldik (többnyire drágábbra :-/), elírják a sorszámot, és más kapja a vipet, elírják a vip szót, esetleg levelet küldenek, hogy ma este később érnek haza.

Ez az egyik oka, amiért favorizálom a bankkártyás fizetést, mert ott minden be van írva, nem tudod rossz helyre és másnak küldeni véletlen se.

(Nyilván az is szempont, hogy jóval kevesebb jutalékot vesznek le ezek a lehetőségek.)

richardka 03-08-2007 08:21

Ha paypaloztam és megkaptam a +50%:))

akkor most nyomhatok mégegyett vagy meg kell várnom mig lejár??

Olyan gyorsan megjött mint az sms:)) csak ezt nem lehet elrontani:)

Ati 03-08-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 78695)
Ha paypaloztam és megkaptam a +50%:))

akkor most nyomhatok mégegyett vagy meg kell várnom mig lejár??

Olyan gyorsan megjött mint az sms:)) csak ezt nem lehet elrontani:)

Gyorsabban. :) Ezt megkapod azonnal, az sms-ekre pár percet várni kell. (Ez az eddigi bankkártyás fizetésnél is így volt, mielőtt úgy tűnne, hogy nagyon fényezem. ;))

Lehet egymás után töbször is, akkor a kapott körök hozzáadódnak a meglevő köreid számához.

És még van kereken 60 darab a +50%-os akcióból, úgyhogy akit még érdekel, kiveheti belőle a részét. :)

richardka 03-08-2007 08:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78697)
Gyorsabban. :) Ezt megkapod azonnal, az sms-ekre pár percet várni kell. (Ez az eddigi bankkártyás fizetésnél is így volt, mielőtt úgy tűnne, hogy nagyon fényezem. ;))

Lehet egymás után töbször is, akkor a kapott körök hozzáadódnak a meglevő köreid számához.

És még van kereken 60 darab a +50%-os akcióból, úgyhogy akit még érdekel, kiveheti belőle a részét. :)

Oké majd este nyomok mégegyett:) melohelyi gépről nem igazán paypaloznák:)

legalább nem kell kunyiznom az ismerösöktől smst:))

richardka 03-12-2007 16:54

Valami nem stimmel a paypallal

nem ugy megy mint multkor:)

multkor bementem a paypal-be siman, de most kárrtya adatokat cimet meg bankártyát szeretne

Most bankkártyás vagy paypalen keresztül fizetek??

mert ugye nem mindegy

Ati 03-12-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 79728)
Valami nem stimmel a paypallal

nem ugy megy mint multkor:)

multkor bementem a paypal-be siman, de most kárrtya adatokat cimet meg bankártyát szeretne

Most bankkártyás vagy paypalen keresztül fizetek??

mert ugye nem mindegy

Gondolom nincs az egyenlegeden annyi, amennyi a választott VIP-hez kell, és emiatt a bankkártyára ugrik.

(A legtöbb magyarországi fizetés eleve csak bankkártyás, mert a legtöbb embernek nulla a PayPal egyenlege.)

richardka 03-12-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79732)
Gondolom nincs az egyenlegeden annyi, amennyi a választott VIP-hez kell, és emiatt a bankkártyára ugrik.

(A legtöbb magyarországi fizetés eleve csak bankkártyás, mert a legtöbb embernek nulla a PayPal egyenlege.)

nem-nem

Van dögivel pénz a számlám

Csak most kattintás a paypalre aztán kiválasztom hogy hány köröst akarok , aztán bejön egy olyan oldal hogy meg kell adni nevet cimet, kártyát, stb

Oldalt van a paypal bejelentkezés, csak éppen nem tudom beirni mert loggingra kattintva kiirja hogy hiányzanak az adatok a fentiek

jelzem most küldtem el pénzt amerikába paypalen és gond nélkül mükszik

És multkor csak egy email-jelszo kellett és katt már utaltam is a pénzt

Ati 03-12-2007 17:13

Hú, ez most hirtelen nekem is máshogy néz ki. :D

All times are GMT +1. The time now is 16:09.