![]() |
Eddig semmi probléma nem volt az eddigi hosszabbításokkal, ez pozitív... :) A promócióból még mindig van 68 darab +50%-os, ez egy ideig még kitart. :)
|
Ati, olyan statisztikat adhatsz, hogy kb. milyen szazalekokban hasznaljak az emberek a vippelesi modszereket? :)
|
Quote:
Ez az egyik oka, amiért favorizálom a bankkártyás fizetést, mert ott minden be van írva, nem tudod rossz helyre és másnak küldeni véletlen se. (Nyilván az is szempont, hogy jóval kevesebb jutalékot vesznek le ezek a lehetőségek.) |
Ha paypaloztam és megkaptam a +50%:))
akkor most nyomhatok mégegyett vagy meg kell várnom mig lejár?? Olyan gyorsan megjött mint az sms:)) csak ezt nem lehet elrontani:) |
Quote:
Lehet egymás után töbször is, akkor a kapott körök hozzáadódnak a meglevő köreid számához. És még van kereken 60 darab a +50%-os akcióból, úgyhogy akit még érdekel, kiveheti belőle a részét. :) |
Quote:
Oké majd este nyomok mégegyett:) melohelyi gépről nem igazán paypaloznák:) legalább nem kell kunyiznom az ismerösöktől smst:)) |
Valami nem stimmel a paypallal
nem ugy megy mint multkor:) multkor bementem a paypal-be siman, de most kárrtya adatokat cimet meg bankártyát szeretne Most bankkártyás vagy paypalen keresztül fizetek?? mert ugye nem mindegy |
Quote:
(A legtöbb magyarországi fizetés eleve csak bankkártyás, mert a legtöbb embernek nulla a PayPal egyenlege.) |
Quote:
Van dögivel pénz a számlám Csak most kattintás a paypalre aztán kiválasztom hogy hány köröst akarok , aztán bejön egy olyan oldal hogy meg kell adni nevet cimet, kártyát, stb Oldalt van a paypal bejelentkezés, csak éppen nem tudom beirni mert loggingra kattintva kiirja hogy hiányzanak az adatok a fentiek jelzem most küldtem el pénzt amerikába paypalen és gond nélkül mükszik És multkor csak egy email-jelszo kellett és katt már utaltam is a pénzt |
Hú, ez most hirtelen nekem is máshogy néz ki. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:09. |