Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Túlcsorduló klánraktár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1524)

Dus 04-11-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86878)
Ha valaki piacon tárolja az áruját, ezáltal ugye nem rendeltetésszerűen használva azt, hanem raktárként, akkor az a minimum, hogy figyel a visszaérkező árukra.

igen tudom,épp erről szolt az eredeti felvetés,hogyha valami esedékes internetszünet vagy valami olyasmi ok folytán,nemtud géphez ülni,akkor kéne ez...és nem mindig,bár ezt akkor mindenki állandóan használná:D

Ati 04-11-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86879)
igen tudom,épp erről szolt az eredeti felvetés,hogyha valami esedékes internetszünet vagy valami olyasmi ok folytán,nemtud géphez ülni,akkor kéne ez...és nem mindig,bár ezt akkor mindenki állandóan használná:D

Ha valaki nem rendeltetésszerűen használja a piacot, az jár ilyen kockázatokkal, szerintem ennek benne kell lennie mindig a számításokban.

Dus 04-11-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86880)
Ha valaki nem rendeltetésszerűen használja a piacot, az jár ilyen kockázatokkal, szerintem ennek benne kell lennie mindig a számításokban.

akkor ezzel az eredeti felvetést is megvétóztad?...:confused:

Ati 04-11-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86881)
akkor ezzel az eredeti felvetést is megvétóztad?...:confused:

Igazából érdemben azt még nem olvastam, azért is nem lett sehova se téve ez a topic még. :) Csak az útközben felmerült kérdésre reagáltam. Idővel majd sorra kerülnek az itteni topicok.

Dus 04-11-2007 13:37

:)...értem

Ati 07-11-2007 19:10

Van-e bárki, akit ez a téma még érdemben érdekel? :)

J.Ati 07-12-2007 02:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 108910)
Van-e bárki, akit ez a téma még érdemben érdekel? :)

Végülis ártani nem árthat senkinek ,ha párszázezer követ átteleportálhatnánk magunkhoz:)
Szerintem jó az ötlet támogatom.

Ati 07-12-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 109006)
Végülis ártani nem árthat senkinek ,ha párszázezer követ átteleportálhatnánk magunkhoz:)
Szerintem jó az ötlet támogatom.

Ártani az se árt, ha még négymillió új menüt beteszünk. Azért, mert "nem árt" nem fog bekerülni semmi, ha nincs konkrét haszna.

Synkel 07-12-2007 19:00

Van konkrét haszna. Megelőz egy csomó olyan dolgot, hogy be kelljen lépni egymás orijába kitenni az árut piacra. Igaz, ezzel az opcióval könnyebben tud egy ember vinni egy egész klánt...

wand 07-12-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86876)
azt tudom,de lehet hogy olcsóbb minthogy elvesszed a nyersanyagot,vagy akkor be lehessen állítnai,hogyha ennyi nyersanyag van ami nem fér el a klánraktárban(vagy ennél több ) akkor,és csak akkor növelje a klánraktár kapacitását...

nehezen tudom elképzelni, hogy valaki 200k agyag vagy 50k fegyver elvesztése helyett inkább vállalna egy 1-2 milliárdos költségű raktár bővítést

(1x volt egy klánrakink amibe 1M fért el cucconként ha jól emléxem, ennek a napi(!) bérleti díja volt 4 milliárd, és kialakítás és a visszacsökkentés kb 25 milliárd. tehát ha visszajönne 1 mllió kővem, akkor lenne nullszaldós a dolog ha tartósan 30k felett lenne a kő ár..)

szal szerintem ezt senki nem használná, ha meg valaki mégis beállítaná, amikor meglátná az eredményt a falba verné a fejét :)

All times are GMT +1. The time now is 03:26.