![]() |
Quote:
|
Nekem alapban az az ötlet tetszik, hogy a helyesírási hibákat, stb. ki lehessen javítani, de a teljes országnévcsere sztem nagyon nem jó ötlet.
Hogy miért? Mondjuk azért, mert én pl. nem mindenkit teszek be a jegyzeteimbe, de azért kb.. van fogalmam arról, hogy kivel volt összetűzésem, ki az, aki haragudhat rám, ha megváltoztatná teljesen másra a nevét vsz. soha nem tudnám meg miért ártózgat két héten át.;) Ui.: Lelki okok: Az utolsó országom nevébe nem kicsit szólt bele az akkori lelkiállapotom, nagyon ramaty érzés, hogy emlékeztet olyasmire, amire nem kéne, de ezt a nevet választottam akkor, ez is marad addig, amig nem törlöm. /Kicsit (NAGYON) szélsőséges (ÉS TÚLZÓ) példa lesz, DE választassz a gyerekednek egy nevet, két év múlva már nem tetszik, vagy olyan történik, amire emlékesztet ez a név akkor átkeresztelteted!?/ |
Hét ez tényleg elég túlzó példa :)
Az én gyerekemnek ezért lesz legalább 2 keresztneve ;) :D De szerintem ez a dolgon nem változtat...vipért szerintem igenis meg lehetne engedni, hogy változtassunk, mondjuk tényleg csak 1-2 hétig... |
Quote:
|
Quote:
A lényege a mondanivalómnak az volt, hogy a teljes névcserét nem támogatom. |
akkor úgy látom a továbbiakban a teljes névváltoztatást kár is ragozni:)
akkor maradjunk az apró változtatásnál, mint például a helyesírás kijavítása. |
Quote:
|
eddig nagyjából ez az általános vélemény is:)
|
Quote:
|
Quote:
:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:39. |