![]() |
Quote:
|
Quote:
4, Országodnak NEVET válassz, ne sorszámot, vagy grafikát. Talán ez?:) |
Quote:
|
Quote:
...csak nehogy egymás feljelentgetése legyen ebből...vagy már van?... tiltsuk be a NAtional Geografikot is... óvszer... semmi baj nincs vele... lehet inkább népszerűsíteni kellene... kevesebb lenne a művivetélés és a sok tökfej a világban. A Vén Cigány... na, akkor lehet cenzúrázni az irodalmi szöveggyűjteményeket is... ehhh... Ati. sztem ezzel a lehetőséggel nagy öngólt lőttél... mert most mégtöbb okosságot kell olvasgatnod... röff és innen off. |
Quote:
|
Quote:
A történelmi alakokról meg hadvezérekről is lehetne vitatkozni, ha csak magamat nézem, a rómaiak pl rabszolgatartók voltak... :))) Hogy most ki volt háborús bünös, ki nem, kit melyik név idegel fel... Engem spec Szaddam meg Bin Laden nem. Vice versa engem pl az 1920as eseményekhez kapcsolódó francia nevek idegelnek fel :D Meg akkor már ennyi erővel Koppány vezér, meg a többi pogányok? :DDD |
Quote:
Sztálin és Hitler nem csak azért más mert sok embert ölt meg (mert sok ókori hadvezér is, vagy a törökök stb...), hanem mert olyan szélsőséges eszméket valottak amiket hozzájuk kötünk kifejezetten és ami miatt egyes népcsoportokat gyilkoltak le, vagy szállitottak munkatáborba,mintezt az ideologiájuk miatt. és ez nem úgyanaz mint amikor a háborúban halnak meg több 10ezren..., hiába ölt meg dzsingisz kán is sok embert, de nem kifejezetten egy népcsoportot mészálrolt, és főleg nem a SAJÁT ORSZÁGÁBÓL!!! remélem ezzel egyetértetek amúgy meg az óvszer sztem elfogadható a Vén cigány is de maga cigány is, mivel nincs benne semmi gyülölködö,gyülölet keltő. sőt van olyan haverom akinek ez a beceneve. |
376374 ^bw~St@ff
375935 ^bw~$z+y0p@ Engem az ilyenek télleg zavarnak, még akkor is ha nem fantáziálok olyanokat, hogy valaki multizik azért a két hasonló kezdetű név. |
lehet hogy vmi klánnév vmi fps jatekban vagy barmi az a ^bw~ :)
aki nincs hozzaszokva, annak tenyleg zavaro :-/ |
Quote:
se szeri se száma azoknak az eseteknek, és bizony még különlegesnek sem lehet nevezni, ha valamely régi "nagy" uralkodó a saját országában neki nem tetsző népcsoportokat lemészároltatott nem is mondok példákat, szinte nincs is ellenpélda a követendő út igen egyszerű, kis hazánkban nem illik jelenleg zsidózni, és cigányozni, tehát ezek semmilyen formáját, utalását nem lehet megengedni |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |