Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   1A klánütés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1514)

Kisbér 03-13-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 80012)
hát, teljesen szét lett offolva a topic...

Miért lett szétoffolva? Remy 13-as hozzászólása szépen magyarázatot adott...

Kisbér 03-13-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 77087)
a vér nem válik vízzé...:rolleyes:

Apropó, lusta vagyok átnyálazni a súgót, harcos személyiség ér klánütésnél és befolyásoló tényező?

nemnemnemnem

Boby 03-20-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 80016)
Miért lett szétoffolva? Remy 13-as hozzászólása szépen magyarázatot adott...

az offolás nem az amire gondoltál, hanem sok olyan szolás érte a topicot, ami nem ide való, hanem éppen személyeskedés

Kisbér 03-21-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 81289)
az offolás nem az amire gondoltál, hanem sok olyan szolás érte a topicot, ami nem ide való, hanem éppen személyeskedés

Hát ez már csak ilyen... Mindenesetre az eredeti kérdést megválasztolta Remy a 13-as hozzászólásban :d Tehát ha az elejéről indulunk, akkor 12 hozzászólást kellett csak elolvasni, és az elég kevés :D

Massza Rex 06-05-2007 08:20

Ha 1 tagú a klán A-ban és az az egy tag szabira teszi magát, akkor elvileg mivel minden tag szabin van, automatikusan életbe lép a klánszabi.

De fiatal klán révén ez hamar letellik, és ha a magányos szövitag nem jön vissza a szabiról, akkor támadhatóvá válik a klán klánütéssel???
Védelme a szabi miatt eleve nem a teljes?

Steve 06-05-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 100988)
Ha 1 tagú a klán A-ban és az az egy tag szabira teszi magát, akkor elvileg mivel minden tag szabin van, automatikusna életbe lép a klánszabi.

De fiatal klán révén ez hamar letellik, és ha a magányos szövitag nem jön vissza a szabiról, akkor támadhatóvá válik a klán klánütéssel???
Védelme a szabi miatt eleve nem a teljes?

Pontosan. AHogy nemrég volt rá példa az ori klánban támadhatóvá válik és védelmének csak 30%a számít.

Massza Rex 06-05-2007 08:25

tehát ha a magányos "hosszabb szabira" akar menni, mint az eddig összegyűlt 3-4 nap, akkor ki kell lépnie a klánból és szövetségen kívüli stációba kell raknia magát...

Steve 06-05-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 100990)
tehát ha a magányos "hosszabb szabira" akar menni, mint az eddig összegyűlt 3-4 nap, akkor ki kell lépnie a klánból és szövetségen kívüli stációba kell raknia magát...

igen. alapvetően hosszabb szabinál Aban (bár a szövi dönti el) érdemes szkra menni, pont ezért. Vagy addig játszani hogy legyen elég klánszabid:)

Pepa 06-10-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101011)
igen. alapvetően hosszabb szabinál Aban (bár a szövi dönti el) érdemes szkra menni, pont ezért. Vagy addig játszani hogy legyen elég klánszabid:)

Nagyon jó a kérdés és én példát is írnék rá. Aztán ez a csinál és majd megtapasztalod dolog lehet annyira nem fog bejönni senkinek. Mesternek dolga akadt és szabira tette 1 személyes klánját. Aztán kérdezi tőlem, ha lejár a klánszabi akkor ugye az ori is visszajön szabiról? Nem tudtam felelni, mert még nem volt ilyen. Csúnyán kiverték a toppból az a 2 nap alatt amíg nem volt klánszabin. Remedy lehet neked minden tiszta és van elég időd olvasgatni és számolgatni, de nem mindenkinek van. Ha nekem lekapcsolják a netem - volt rá példa- akkor wapról nem a súgót fogom elkezdeni olvasgatni, hanem mindent szabira vágok.

Synkel 06-11-2007 05:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 102360)
Nagyon jó a kérdés és én példát is írnék rá. Aztán ez a csinál és majd megtapasztalod dolog lehet annyira nem fog bejönni senkinek. Mesternek dolga akadt és szabira tette 1 személyes klánját. Aztán kérdezi tőlem, ha lejár a klánszabi akkor ugye az ori is visszajön szabiról? Nem tudtam felelni, mert még nem volt ilyen. Csúnyán kiverték a toppból az a 2 nap alatt amíg nem volt klánszabin. Remedy lehet neked minden tiszta és van elég időd olvasgatni és számolgatni, de nem mindenkinek van. Ha nekem lekapcsolják a netem - volt rá példa- akkor wapról nem a súgót fogom elkezdeni olvasgatni, hanem mindent szabira vágok.

Mondjuk szerintem nekem is elég tiszta, hogy ha a szabadság minimum ideje 72 kör, akkor az azt jelenti, hogy minimum 72 kör:)

All times are GMT +1. The time now is 00:03.