Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   törlésig ütés játék ellehetettleniutése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1486)

richardka 03-02-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by martens (Post 76858)
ciao!

most jöttem ki a védelem alol és az ellenfél országával semmit nem cisnáltam na már most eddig 4 szer támadott emg ok nélkül és többször ártozott ráadásul nem is földet vit vag fosztot hanem pusztitott.kérdesem az lenne hogy tudok-e elene csinálni vmit és hogy ez szabáloys-e?

Teljesen szabályos max picit etikátlan.
Csinálj védelmet.
Ha már most nem tetszik mi lesz késsőbb???
4 rombolás és már jelentgetés megy:))

Majd ha kapsz 15 mészárt meg jopár tüzlabdát, akkor mi lesz???

Valezius 03-02-2007 11:29

Ha 5. szinten van, akkor elég etikátlan, nem mintha feljebb jobb lenne, de oda eleve úgy kell érkezni, hogy van védelme az embernek. Törölni kell és újrakezdeni, valószínűleg nem talál meg újra. Én se vagyok a jelentgetés híve. Inkább adj neki 12mészárt később és kérdezd meg, hogy emlékszik-e rád. :)

tdomo 03-02-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by martens (Post 76858)
ciao!

most jöttem ki a védelem alol és az ellenfél országával semmit nem cisnáltam na már most eddig 4 szer támadott emg ok nélkül és többször ártozott ráadásul nem is földet vit vag fosztot hanem pusztitott.kérdesem az lenne hogy tudok-e elene csinálni vmit és hogy ez szabáloys-e?

Szabályos. Gyúrd ki az országodat, aztán go play. Amúgy javaslom a diplomáciai rendezést erre az esetre.

Kutyuleee 03-02-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 77091)
Teljesen szabályos max picit etikátlan.
Csinálj védelmet.
Ha már most nem tetszik mi lesz késsőbb???
4 rombolás és már jelentgetés megy:))

Majd ha kapsz 15 mészárt meg jopár tüzlabdát, akkor mi lesz???

ez így igaz, bár ha 200hekin ott áll, és azzal szorakozik 5-en hogy a kezdöket ütögeti ahogy kijönnek védelem alol, nem csak őt hanem másokat is akkor, az nem egészen szabályos már... de ez a szituáció semmiképpen sem a törlésig való ütés esetét meriti ki:D amúgy ha gyakran csinál ilyet akkor úgyis kiszúrják a "nagyok" és megkapja a magáét:D (itt kiemelném kisbér nem is olyan régen,
angolban elkövetett igazságosztását)

Bea Baba 03-03-2007 07:43

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 77164)
Szabályos. Gyúrd ki az országodat, aztán go play. Amúgy javaslom a diplomáciai rendezést erre az esetre.

Saját szememmel láttam, h az ien hiénák nem tárgyalnak......:mad: :mad: :mad:

tdomo 03-03-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 77389)
Saját szememmel láttam, h az ien hiénák nem tárgyalnak......:mad: :mad: :mad:

Akkor marad az első fele. Próbáld meg magad kigyúrni. Egyébként az ilyen hiéna játékstílus enyhén undorító. Nem látom mi értelme van. Egy kezdőtől mit lehet elvenni? A pusztítás pedig, "nagyon kedves" formája a morálnövelésnek szvsz.:(

Dragi 03-03-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 77398)
Akkor marad az első fele. Próbáld meg magad kigyúrni. Egyébként az ilyen hiéna játékstílus enyhén undorító. Nem látom mi értelme van. Egy kezdőtől mit lehet elvenni? A pusztítás pedig, "nagyon kedves" formája a morálnövelésnek szvsz.:(

vannak akiknek ez a játék ez ad nekik sikerélményt mert máshol pl. az életben sikertelenek :p
De az ilyen menjen inkább dokihoz ...

Valezius 03-03-2007 17:17

Időközben eszembe jutott egy kivétel, amikor frissen védelem alól kijött országot 3pusztítással támogatnám meg. Ha 250hektár körül találkoznánk, és nem üthetném le földre (mondjuk szövi taktikából). Ebből többet tanulni erről a játékról az előző 3nap felfedezgetéséből.

Kancsendzönga 03-03-2007 17:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 77511)
Időközben eszembe jutott egy kivétel, amikor frissen védelem alól kijött országot 3pusztítással támogatnám meg. Ha 250hektár körül találkoznánk, és nem üthetném le földre (mondjuk szövi taktikából). Ebből többet tanulni erről a játékról az előző 3nap felfedezgetéséből.

ezt nem értem.akkormérnem foszt. vagy mi is itt a lényeg akkor? (télleg nem értem):o

tdomo 03-03-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 77511)

Ezt most én sem tudom összerakni teljesen. De az tény, hogy lehet tanulni abból, ha beütnek.

All times are GMT +1. The time now is 14:37.