Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miért lettem kitiltva, miután durván megszegtem a fórumetikettet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1485)

Ati 02-24-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 75613)
De tenyleg miert szunt meg az X-es forum?

Kb emiatt a mentalitás miatt, amit fent láthatsz. "Engem kitiltottak? No akkor belerángatok mást is a szabályszegésbe, aztán jót röhögök, amikor kitiltják." Mivel ez a "játék" mindennapossá vált abban a csoportban, ezért a kitiltások elkerülése végett nincs fórum, így nem tudják egymást szabályszegésekbe rángatni az emberek.

Kubbi 02-24-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75614)
Kb emiatt a mentalitás miatt, amit fent láthatsz. "Engem kitiltottak? No akkor belerángatok mást is a szabályszegésbe, aztán jót röhögök, amikor kitiltják." Mivel ez a "játék" mindennapossá vált abban a csoportban, ezért a kitiltások elkerülése végett nincs fórum, így nem tudják egymást szabályszegésekbe rángatni az emberek.

De valamikor lesz megint?
Próbaidőre? :)

Ati 02-24-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 75615)
De valamikor lesz megint?
Próbaidőre? :)

Valamikor biztosan, de az nem mostanság lesz. :)

karesz6 02-24-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75590)
Hogy érdemi választ is adjak a kérdésedre: a supportra írva megtudhatod hogyan kaphatod vissza az írási lehetőséget. (Erre még egyszer visszakaphatod.)

Kb. ez a válasz váltotta volna ki belőlem azt hogy szépen megköszönöm a témát itt befejezek és írok a supportra egy inteligensen megfogalmazott levelet de semmiképp sem azt hogy tovább hőbörgök hogy mást miért nem bántottak még ha ugy gondolom igazam is volt. Inkább örülni kéne neki hogy nem végleges az írásjog elvétel.

tdomo 02-24-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 75625)
Kb. ez a válasz váltotta volna ki belőlem azt hogy szépen megköszönöm a témát itt befejezek és írok a supportra egy inteligensen megfogalmazott levelet de semmiképp sem azt hogy tovább hőbörgök hogy mást miért nem bántottak még ha ugy gondolom igazam is volt. Inkább örülni kéne neki hogy nem végleges az írásjog elvétel.

Szerintem most már az lett neki...

Eke 02-24-2007 13:46

volt Á-s orim ami az anarchban landolt,pedig tényleg nem vétkeztem.de nem tudtam bizonyittani.Irtam a supportnak.no comment.De az is igaz hogy nagyon haragudtam akkor mindenkire.utolag rájöttem hogy a szabályzat szoszerinti értelmezése alapján hiba volt,de ez pont egy ollan dolog volt,ami szerintem (+most is igy gondolom)nem volt igazán Tévedés senki részéröl.:mad:

Valezius 02-24-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 75597)
hát ez LoL

Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p

Igaz, ne túlozzunk! Ez olyan igazság, amelynek a világ összes értelmes lényére igaznak kell lennie. :D :D :D

Kancsendzönga 02-24-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75595)
Tipikus X-es mentalitás, hogy ha engem kitiltottak, amiért szabályt szegtem, akkor dögöljön már meg a másik is. Egy újabb alátámasztása annak, hogy helyes döntés volt megszűntetni azt a fórumot.

ez ugyan igaz, de ha vki más is vétett hasonlóan a szabályok ellen, akkor ennyivel nem intézheted el. (nem tudom, h télleg maradt-e vki nbüntetlenül, de akár igen, akár nem ez akkor is így van... legfeljebb az lehet a válasz, h "mert csak te szegted meg a szbályokat, más nem") Az, ha egyszerűen észre sem veszik, amit az ember mond/kérdez senkinek nem esik jól...szal hamondjuk vki azt mondja, h ehhez neked semmi közöd, az is vmi, és aki erre is háborog, azt már lehet szankcionálni, de erre a kérdésre semmilyen reakciót nem olvastam a fórumon tőled.
mindegy csak megjegyzés, ne mindenki bántsa a szerencsétlent.
egyébként remélem ezért a hszért semmilyen bünti nem jár, próbáljatok normális nyugodt hangsúlyt hozzárendelni a postomhoz;)

Ati 02-24-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 75702)
ez ugyan igaz, de ha vki más is vétett hasonlóan a szabályok ellen, akkor ennyivel nem intézheted el. (nem tudom, h télleg maradt-e vki nbüntetlenül, de akár igen, akár nem ez akkor is így van... legfeljebb az lehet a válasz, h "mert csak te szegted meg a szbályokat, más nem") Az, ha egyszerűen észre sem veszik, amit az ember mond/kérdez senkinek nem esik jól...szal hamondjuk vki azt mondja, h ehhez neked semmi közöd, az is vmi, és aki erre is háborog, azt már lehet szankcionálni, de erre a kérdésre semmilyen reakciót nem olvastam a fórumon tőled.
mindegy csak megjegyzés, ne mindenki bántsa a szerencsétlent.
egyébként remélem ezért a hszért semmilyen bünti nem jár, próbáljatok normális nyugodt hangsúlyt hozzárendelni a postomhoz;)

Mondok erre is egy igen jellemző példát: két ember igen erősen szídja egymást, "A" ország jelenti az üzenetet, "B" ország nem. Ekkor "B" ország törlésre kerül. Utólag "B" ország hiába reklamál, hogy "dehát én is miket kaptam", ha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy a sértőnek ítélt üzenetet jelentse, akkor le lehet szűrni azt a következtetést, hogy az őt igazából nem is sértette. Ez tipikusan az "így járt" eset. Ez nem jelenti azt, hogy a másik ország nem írt bántót, de nem lesz szankcionálva, mivel a címzett akkor nem ítélte úgy, hogy ez őt bántaná.

Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre.

Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna.

Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :)

Steve 02-25-2007 10:16

Jó a topic címe;)

All times are GMT +1. The time now is 08:12.