Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dragonball (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=146)

hami 02-08-2006 15:39

Nem, ezt az egyik haverom küldte, és én meg kiraktam neked, mert nem tudtam, hogy mikor nézel vissza

Mike zoostorm 02-14-2006 18:44

Hmm. ez lehet engem is erdekelne..:D

drhb 02-27-2006 21:16

Én már láttam az összes dbz részt (rtl klub, majd rtl 2), meg az összes gt részt is(egyik haveromtól, japánul, felirattal). A dragonballt is néztem annak idején, de csak 1/3-át. Meg van ugye egy csomó movie, asszem 13 vagy 14 dbz, 4 db és van még gt-s is. Az élőszereplős film nagyon vicces, Gokut Monkey Boy-nak hívják(az angol szinkronban), Yamcha Westwood, Bulma nevére már nem emlékszek. Zseniális teknős meg annyira vicces, hogy az leírhatatlan, látni kell ...

Szerintem amúgy a gt nem olyan jó mint a zed. Sokkal egysíkúbb, és mindig mindenkit Goku győz le, főleg csak apró dolgokban segítenek neki a többiek, jó azért néha harcban is, de nem úgy mint a zedben. Azért nem szar a gt, de látszik hogy nem ugyanazok készítették.

Amúgy valaki látta már angol szinkronnal valamelyik részt vagy movie-t? Én láttam a cooleres movie-t, és nagyon vicces, tiszta rocker stílusa van. Goku hangja és stílusa tisztára Duke Nukem, Cooler meg mint duke3d-ben a főszörny(legalábbis nekem ez volt a benyomásom). Gohan meg olyan kisrocker stílust vesz fel. Marha jó, csak az a baj, hogy az eredeti hangulat részben elveszik ezzel.

majomkirály 02-28-2006 00:43

Nekem is oriási csalódás volt,hogy betiltották ezt a sorozatot..
Azóta már sok részt sikerült magyar nyelven beszereznem de csak addig van meg amikora robotok kinyirják az alkotojukat..aki tud ojas valakit akinek a többi rész is megvan (csak szinkronnal érdekel) az kérem keressen fel emilben
szun@freemail.hu

Római 04-04-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Half
Valakinek meglenne az összes rész vaalhogy.
normál Z és GT meg filemk ilyenek
akkor:
Pliiiiiiiiiiiiiiiiz!!!

Nekem max 10-20 rész kivételével megvan az egész Z valahol..
Sőt...van kb 10 rész szinkronosan 200. rész felett elszórva..

Római 04-04-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by hami
Az a baj a Z-vel, hogy a végét egy picit elbohóckodták, ettől függetlenül qva jó. Én z RTL II-n néztem végig. Tudnék mesélni ám, Vegita vs. Cell!!
Megkérdezem azért azt is.

Az nem volt hosszú..nekem a Goku vs Cell jobban tetszett...nagyon brutál módon nyomták:D
Igaz Vegita a sorozatban a kedvencem,de szegényt mindíg csak a 2. helyre sorolják..kiv azt az 1-2 alkalmat,amikor Gokunál erősebb lesz...pl az első két robotnál...

Movieból meg...huh..alig van,amit ne láttam volna..
A legjobb meg a Borly 3 movija..főleg a 8as movie

Római 04-16-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Hmm. ez lehet engem is erdekelne..:D

Nálam egy srác fent is van MSN-en,aki ilyennel foglalkozik..ráadásul ott az összes rész szinkronos.

hami 07-26-2006 08:49

Quote:

Originally Posted by Római
Az nem volt hosszú..nekem a Goku vs Cell jobban tetszett...nagyon brutál módon nyomták:D
Igaz Vegita a sorozatban a kedvencem,de szegényt mindíg csak a 2. helyre sorolják..kiv azt az 1-2 alkalmat,amikor Gokunál erősebb lesz...pl az első két robotnál...

Movieból meg...huh..alig van,amit ne láttam volna..
A legjobb meg a Borly 3 movija..főleg a 8as movie

Lehetne e arról szó, ha megven ismidnek valamelik DB Movie, hogy valahogy eljusson hozzám? :confused:

Nanahara 07-11-2007 09:11

nem tudjátok hogy mi a legutolsó kiadott dbz sorozat?
illetve mi annak a vége?

norbucso 08-26-2007 19:57

Öcsém Gohansan-tól megszerezte az összes részt és filmet, most is azt nézi. Mit mondjak én sem tudom megunni.

All times are GMT +1. The time now is 15:45.