Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Eladott, átvett orik visszalopása, avagy a 30 nap (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1449)

puma 02-22-2007 23:00

jajj nemár:)
átveszel orit=jelszóváltoztatás+szabi 72 körönként
innentől lopja el az admin:D
most komolyan mit susogtok ezen a semmi problémán?????

Arden 02-23-2007 00:19

nem olyan semmitmondó probléma ez :(
törölte vki (gondolom a régi tulaja) épp egy kb 20 napja átvett orimat :(

Non Omnis Moriar 02-23-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by puma (Post 75371)
jajj nemár:)
átveszel orit=jelszóváltoztatás+szabi 72 körönként
innentől lopja el az admin:D
most komolyan mit susogtok ezen a semmi problémán?????

Jó, és tartsál 24órás ügyeletet 10-20 ori felett, és legyen is 0.1 másodperced hogy mindbe belépj és szabizd, esetleg jelszót válts

Non Omnis Moriar 06-11-2007 17:14

Ezt is nagyon meg kéne fontolni, hogy valami változzon ez ügyben... Valamilyen szinten védeni kellene a jóhiszemű vásárlót a visszaélésektől. Ez így nem állapot :(

Kéne valami vásárlás jelentő vagy mi, hogy ha mindkét fél megerősíti akkor az email azonnal átíródik... Bizonyítani egyszerü, ott vannak a zöldek ahol letárgyalták. Ha a rendszer vagy a support vagy nemtom valami illetékes szerv hitelesnek itéli, akkor a vevő kap egy ideiglenes belépőt vagy valamit és azonnal át tud írni mindent.

Kill 06-11-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 75519)
Jó, és tartsál 24órás ügyeletet 10-20 ori felett, és legyen is 0.1 másodperced hogy mindbe belépj és szabizd, esetleg jelszót válts

Minek neked 10-20 ori?

Dragi 06-11-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 102440)
Ezt is nagyon meg kéne fontolni, hogy valami változzon ez ügyben... Valamilyen szinten védeni kellene a jóhiszemű vásárlót a visszaélésektől. Ez így nem állapot :(

Kéne valami vásárlás jelentő vagy mi, hogy ha mindkét fél megerősíti akkor az email azonnal átíródik... Bizonyítani egyszerü, ott vannak a zöldek ahol letárgyalták. Ha a rendszer vagy a support vagy nemtom valami illetékes szerv hitelesnek itéli, akkor a vevő kap egy ideiglenes belépőt vagy valamit és azonnal át tud írni mindent.

Már bocsi de kért meg valaki arra hogy adjál vagy vegyél orit mástól ?:)

egyébként én ezt úgy szoktam megoldani hogy olyantól veszek ill. adok el orit akibe megbízok :p

Dus 06-12-2007 14:20

jah,de nem mindig azok adják olcsón a jó orikat akikben megbízol:)

Ati 06-12-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 102623)
jah,de nem mindig azok adják olcsón a jó orikat akikben megbízol:)

Mennyiben olcsó az, ha nem kapsz semmit a végén?

Remedy 06-12-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 102464)
Már bocsi de kért meg valaki arra hogy adjál vagy vegyél orit mástól ?:)

egyébként én ezt úgy szoktam megoldani hogy olyantól veszek ill. adok el orit akibe megbízok :p

En meg sosem csinaltam meg ilyet, de en nem adnek neki semmit, amig nem telt le a 30 nap....

kiep 06-12-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 102440)

Ebben szerintem az a hülyeség, hogy E-mail címet is fel lehet törni, és aki ért ilyenekhez, esetleg begyűjtene pár jó orit azzal, hogy megerősíti a szerencsétlen mail címéről, hogy igen tényleg eladta az orit.

All times are GMT +1. The time now is 14:12.