Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kocsma morálra gyakorolt hatásának csökkentése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1439)

Cece 02-17-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74392)
Azt, hogy aki 2 hetente nézi meg a beüthetetlen elfjét, annak ne 98%-on legyen a morálja... :D

De látom most is széllel szemben vizelek :D

Mindenkinek kellemes 7végét!

Senki se beüthetetlen ;)
Kellemest neked is.

u.i. Soha ne add fel :D

monro 02-17-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74389)
Mondjuk az egy kicsit furi, hogy az egyik topicban valaki azt mondja, hogy milyen rossz az, hogy a tolvajok 5-6 körről leamortizálják az országod, és nem tudsz velük semmit csinálni, itt, ahol a tolikat akarnám gyengíteni...

Hát ez gond, hogy nem látod át a következményeit. Nemcsak a tolisokat gyengíted ezzel!!! Sőt, főleg azokat gyengíted akiket nem kéne!

Kisbér 02-17-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by monro (Post 74394)
Hát ez gond, hogy nem látod át a következményeit. Nemcsak a tolisokat gyengíted ezzel!!! Sőt, főleg azokat gyengíted akiket nem kéne!

Kiket is gyengítek ezzel?! :D

Cece 02-17-2007 13:45

Monro... ööö azt hiszem nem értetted meg :) Főleg a tolisok lennének gyengítve ezzel, mivel kizárólag nekik van nyeresegük a magas kocsmaszám miatti katonaimorálból :) Szal nem ez itt a gond.
Szívni fognak az ón. haditolignómok (az ijjasokkal felszereltek is) + az ember + a félelf tolik. A félelfet annyira nem is sajnálom, de cegény embernek így is van elég baja :D

Szavazzáok meg inkáb, hogy simán ne legyen az elfeknek akkora védőbónusza és kész :)
Ha a varik a gond... kérem szépen. Arra úgy vélem a leg kézenfekvőbb megoldás, ha a templomokban lakó varázslók nem befojásolnák negatívan a morálváltozót(mert ugye befolyásolják... ugye? :p).

Kisbér 02-17-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74396)
Monro... ööö azt hiszem nem értetted meg :) Főleg a tolisok lennének gyengítve ezzel, mivel kizárólag nekik van nyeresegük a magas kocsmaszám miatti katonaimorálból :) Szal nem ez itt a gond.
Szívni fognak az ón. haditolignómok (az ijjasokkal felszereltek is) + az ember + a félelf tolik. A félelfet annyira nem is sajnálom, de cegény embernek így is van elég baja :D

Szavazzáok meg inkáb, hogy simán ne legyen az elfeknek akkora védőbónusza és kész :)
Ha a varik a gond... kérem szépen. Arra úgy vélem a leg kézenfekvőbb megoldás, ha a templomokban lakó varázslók nem befojásolnák negatívan a morálváltozót(mert ugye befolyásolják... ugye? :p).

Most nem értelek titeket... Pusztán arról beszélek, hogy 98% helyett 95%, illetve 95% helyett 90%... :D

Nah, most már tényleg itthagyom ezt a fórumot...
Mindenki csak a saját érdekeit szolgálja, és csak a saját javára akarja alakítani a hódítót...
Akik ismernek, tudják, hogy elf-et szoktam játszani.. :D Tehát ezzel saját magamat akarom gyengíteni... Illetve segíteni a hadisokat, akik így is elhanyagolható hatásúak az alsóbb csoportokban...

Cece 02-17-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74400)
Most nem értelek titeket... Pusztán arról beszélek, hogy 98% helyett 95%, illetve 95% helyett 90%... :D

Nah, most már tényleg itthagyom ezt a fórumot...
Mindenki csak a saját érdekeit szolgálja, és csak a saját javára akarja alakítani a hódítót...
Akik ismernek, tudják, hogy elf-et szoktam játszani.. :D Tehát ezzel saját magamat akarom gyengíteni... Illetve segíteni a hadisokat, akik így is elhanyagolható hatásúak az alsóbb csoportokban...

Épp akartam kérdezni, hogy miért is jó neked hogy saját magad alatt vágod a fát? :D
Én hadispárti vagyok minden téren és ezt szintén sokan tudják. De azt is, hogy nem szeretek gyengíteni dolgokat (az az elfes dolog egy kósza példa volt) inkább az ellentétjét erősínei.
Fura alak vagy te. Ha ellened vagyok asse jó, ha melletted asse jó? :D
Azt ne várd, hogy maximálisan dicsőitsem a javaslatodat a betűid formai szépségével és tökéletes dőlésszögével együtt... az árnyalatokról nem beszélve.
Legközelebb majd egy sima lefelé mutató piris hüvelykujjal reagálok, ha az jobban teccik :cool:

solven 02-17-2007 14:36

Quote:

Mondjuk az egy kicsit furi, hogy az egyik topicban valaki azt mondja, hogy milyen rossz az, hogy a tolvajok 5-6 körről leamortizálják az országod, és nem tudsz velük semmit csinálni, itt, ahol a tolikat akarnám gyengíteni, és a tamagocsizós oriknak maluszt adni meg ellenem vannak :D

Mondjuk a tolit ezen az alapon nem is gyengítenéd...

Szerencsétlen hadisnak ugyanis tökmindegy, hogy a toli aki 5-6 körről lop tőle, annak 90% vagy 95% a katmorálja :D

Viz 02-17-2007 14:39

Quote:

Mondjuk az egy kicsit furi, hogy az egyik topicban valaki azt mondja, hogy milyen rossz az, hogy a tolvajok 5-6 körről leamortizálják az országod, és nem tudsz velük semmit csinálni, itt, ahol a tolikat akarnám gyengíteni, és a tamagocsizós oriknak maluszt adni meg ellenem vannak :D

Igen én a messziről való akciózás ellen vagyok, viszont a morál számomra sosem okozott problémát, ha ilyen erősnek tartod, hát legyél tolis:)
No meg a morál miben zavarja a mssziről tolizót?:)
Mellesleg ezzel akármenynit nézel az oridra a morál nem lesz magasabb (nem beszélünk most a belengetésről és az ütésről)
Akkor már legyen az hogy aki napi 4szer belép annak 95% legyen a morálja, aki napi 1szer annak 90% aki 2 naponta 85% aki 3 naponta 80% és aki hetente annak ne is legyen morálja nem?:)

Penya 02-17-2007 15:33

Kisbér ne add fel, kevesen mondtak eddig ellent. ;) Nekem teljesen mind1, úgy vagyok vele h nem azon a pár százalékon múlik.

Synkel 02-17-2007 15:40

Én szeretném, ha nem lennének beverhetetlen orik a játékban, de ez a morál téma nem igazán tetszik. Ráadásul a beverhetetlenség problémáját nem is igazán oldja meg...
A távolról akciózással párhuzamot vonni már csak azért sem találó, mert ott az baj, hogy nem tudsz ellenlépést foganatosítani a téged bántóval szemben.

All times are GMT +1. The time now is 22:28.