![]() |
Quote:
Kellemest neked is. u.i. Soha ne add fel :D |
Quote:
|
Quote:
|
Monro... ööö azt hiszem nem értetted meg :) Főleg a tolisok lennének gyengítve ezzel, mivel kizárólag nekik van nyeresegük a magas kocsmaszám miatti katonaimorálból :) Szal nem ez itt a gond.
Szívni fognak az ón. haditolignómok (az ijjasokkal felszereltek is) + az ember + a félelf tolik. A félelfet annyira nem is sajnálom, de cegény embernek így is van elég baja :D Szavazzáok meg inkáb, hogy simán ne legyen az elfeknek akkora védőbónusza és kész :) Ha a varik a gond... kérem szépen. Arra úgy vélem a leg kézenfekvőbb megoldás, ha a templomokban lakó varázslók nem befojásolnák negatívan a morálváltozót(mert ugye befolyásolják... ugye? :p). |
Quote:
Nah, most már tényleg itthagyom ezt a fórumot... Mindenki csak a saját érdekeit szolgálja, és csak a saját javára akarja alakítani a hódítót... Akik ismernek, tudják, hogy elf-et szoktam játszani.. :D Tehát ezzel saját magamat akarom gyengíteni... Illetve segíteni a hadisokat, akik így is elhanyagolható hatásúak az alsóbb csoportokban... |
Quote:
Én hadispárti vagyok minden téren és ezt szintén sokan tudják. De azt is, hogy nem szeretek gyengíteni dolgokat (az az elfes dolog egy kósza példa volt) inkább az ellentétjét erősínei. Fura alak vagy te. Ha ellened vagyok asse jó, ha melletted asse jó? :D Azt ne várd, hogy maximálisan dicsőitsem a javaslatodat a betűid formai szépségével és tökéletes dőlésszögével együtt... az árnyalatokról nem beszélve. Legközelebb majd egy sima lefelé mutató piris hüvelykujjal reagálok, ha az jobban teccik :cool: |
Quote:
Szerencsétlen hadisnak ugyanis tökmindegy, hogy a toli aki 5-6 körről lop tőle, annak 90% vagy 95% a katmorálja :D |
Quote:
No meg a morál miben zavarja a mssziről tolizót?:) Mellesleg ezzel akármenynit nézel az oridra a morál nem lesz magasabb (nem beszélünk most a belengetésről és az ütésről) Akkor már legyen az hogy aki napi 4szer belép annak 95% legyen a morálja, aki napi 1szer annak 90% aki 2 naponta 85% aki 3 naponta 80% és aki hetente annak ne is legyen morálja nem?:) |
Kisbér ne add fel, kevesen mondtak eddig ellent. ;) Nekem teljesen mind1, úgy vagyok vele h nem azon a pár százalékon múlik.
|
Én szeretném, ha nem lennének beverhetetlen orik a játékban, de ez a morál téma nem igazán tetszik. Ráadásul a beverhetetlenség problémáját nem is igazán oldja meg...
A távolról akciózással párhuzamot vonni már csak azért sem találó, mert ott az baj, hogy nem tudsz ellenlépést foganatosítani a téged bántóval szemben. |
All times are GMT +1. The time now is 22:28. |