Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Több ország egy böngészőben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1434)

Ati 02-16-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74167)
Miért, az IE tud olyant, hogy egy ablakban van 2 böngésző? (lehet a 7-es már tud...)

Tud, igen.

Kisbér 02-16-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74172)
Tud, igen.

Már most mi tud? :D A 6-os is tudja? Vagy csak a 7-es?

Remedy 02-16-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74174)

7-es. Try it :)

Ati 02-16-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74174)

Mittudomén, hogy a 6-os is tudja-e, a 7-es mintha kötelező frissítés lett volna, mert a win alap szolgáltatásai is azt használják, úgyhogy nemigen kéne látni 6-os IE-t manapság.

De lehet, hogy tévedek. :)

Kisbér 02-16-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74176)
Mittudomén, hogy a 6-os is tudja-e, a 7-es mintha kötelező frissítés lett volna, mert a win alap szolgáltatásai is azt használják, úgyhogy nemigen kéne látni 6-os IE-t manapság.

Ati, a 7-es IE keményen bugos még... :D
Szóval akinek javasolhatom, még ne tegye fel :D

Remedy 02-16-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74176)

Szerintem tevedsz, en ugy tudom csak a vitaban van alapbol a 7-es, es szo nincs kotelezo frissitesrol...

Amugy is hogy hangzik ez, mar miert lenne egy bongeszo frissitese kotelezo... :)

Ati 02-16-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74179)
Ati, a 7-es IE keményen bugos még... :D
Szóval akinek javasolhatom, még ne tegye fel :D

Ez egy kis örgödi kör, mert ha nem teszed fel, akkor meg mégbugosabb marad a WinXP-d.

Mellesleg tényleg SZÉP az IE7. Szerintem iszonyú szépen adja vissza az oldalakat, sokkal szebben, mint más böngészők.

(Én azért maradtam a Firefox-nál, de ettől függetlenül tartom a fentit. :))

Ati 02-16-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74181)
Szerintem tevedsz, en ugy tudom csak a vitaban van alapbol a 7-es, es szo nincs kotelezo frissitesrol...

Amugy is hogy hangzik ez, mar miert lenne egy bongeszo frissitese kotelezo... :)

Mert a Win alap motorja mindenhol az IE-t használja. Ha kinyitsz egy mappát, akkor az az IE böngésző egy példányában nyílik meg.

Emlékszem a frissítésére, olyan mértékig rendszer-szintű, hogy még arra is figyelmeztetett, hogy lesz pár reboot, és a vakok-gyengénlátók képernyőolvasó programja SE fog futni a rebootok között, de semmi pánik, ez így a jó, majd egyszercsak visszajön újra.

Ati 02-16-2007 09:55

Aztán lehet, hogy ez nem így van, majd Csokibácsi kiigazít. :)

Kisbér 02-16-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74183)
Ez egy kis örgödi kör, mert ha nem teszed fel, akkor meg mégbugosabb marad a WinXP-d.

Mellesleg tényleg SZÉP az IE7. Szerintem iszonyú szépen adja vissza az oldalakat, sokkal szebben, mint más böngészők.

(Én azért maradtam a Firefox-nál, de ettől függetlenül tartom a fentit. :))

Amíg nem viszik át a 7-es IE motorját az IIS-ekre, és amíg nem lesz kompatibilis a 2 dolog egymással, addig én nem ajánlom, hogy feltegye bárki aki ebben dolgozik...
Tudom, mert épp tegnap engedélyeztem a WSUS-on a cégen belül a 7-es IE-t, fél órával később már anyáztak, hogy elmegyek a búsba, mert a fele alkalmazás nem megy :D
Szóval én egyenlőre csúsztatom a IE7-et :D

All times are GMT +1. The time now is 22:32.