![]() |
Kisbér aki nem tart tolit es meg bankot se annak lopd el a pénzét hol ezzel a probléma.
Őszintén én se értem hogy ez miért olyan fontps kérdés.Nem hiszem hogy 10k hekin az a lényeg hogy kinke van menniy kp ja :) |
Quote:
Quote:
Tudod, hogy nem fogok a dunának menni miatta :D |
Quote:
20 bankkal bevéded a pénzed 200 hekin, meg 20e hekin is... És ugye míg 200 hekinél ez az összterületed 10%-a, addig 20.000 hektáron ez az összterületed 0,1%-a |
Nem értem miért kell forszírozni ezt a rengeteg módosítást :(
Évekig jó volt meost miért nem jó? Az lenne a jó, ha mindenkinek 10%nyi bankja lenne nagy hektárszámon is? Mi lenne ebben a jó? Annyi kereskedő lenne mint égen a csillag és majd pár hónap után azzal jönnétek, hogy túl sok a lóvé a hódítóban ... csökkencsünk megint valamit :( Hogy is volt az a nyersifosztrással? Lopd el ha tudod. Nah itt meg foszd el, ha nem tudod ellopni. Eszemben sincs támogatni. |
Quote:
Ez természetes. Ha nincs más ok, akkor ez megy elvetettnek, mert tényleg úgy érzem, hogy csak feleslegesen akartok megint bonyolítani valamit, amire semmi szükség. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kisbér értem mit mondasz.
DE a hóditós országok zöme használja a tolit.Es A ban meg nem.Ennyi erőből írhatnád hogy milyen dolog hogy 200 hekin enniy meg ennyi tanya kell míg A ban egysem mert ott a klanraki... |
hat en sem tudok eggyeterteni ezzel a javaslattal. eggyaltalan nem logikus. mivel ugyanugy 200 hektaron is 4,2 milliard fer el, es 20k hektaron is. ezert nekem az a logikus hogy ugyanannyi penzt ugyanannyi bank ved terulettol fuggetlenul. ha teruletaranyosan none a max penz, ugy logikus lenne a bankok szamanak a novelese is. de mivel ez a teny nem all fenn... maximum annyit javitanek en az egesz bankos dolgon, hogy ha nem dolgoznak benne, akkor ne vedjen. mert jelenleg nem igy van. ha dolgoznak benne, ha nem, a bankok akkor is vedenek. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |