![]() |
Talán még kimaradt valami. A csapat megszervezésének képessége. Egyedül senki sem lehet nagy játékos. Egy jó csapatot összehozni, egybetartani és irányítani. Ez is nagyon fontos képesség.
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem:
- minel tobb ido a gep elott - fanatizmus - megfigyelo kepesseg - megfelelo jatekosok ismertete :D - logika, megerzes - maximalis odafigyeles az orszagra es nem utolsosorban tudni kell meresz donteseket meghozni es azt pontosan vegre hajtani... (jo gep, es gyors net meglete se egy utolso dolog...) |
Egy minimalis szerencse (avagy jokor erzunk meg vmit) is eleg fontos lehet szerintem.
|
Quote:
|
Quote:
A gyors döntéshozatal tényleg fontos.Teljesen egyetértek abban,hogy ezt és a nagyobb gyakorlatot az anarchban fokozott tempóban lehet megszerezni.Egyrészt sok ori fajtát ki lehet próbálni egyszerre, másrészt amikor rövid időn belül 20-30-sok orival kell jó döntést hozni akkor nem lehet húzni az időt és a játékot is jól kell ismerni. |
a játék jelentős része matematika. egy idő után mindenki megtanulja, hogy milyen épületeket építsen, rájön, hogy milyen faj mire jó, meg egyre több trükköt tanul stb.
a tapasztalat tényleg nagyon fontos, és hogy ésszel játszon az ember. de legfőképpen fegya ütötte a fején a verebet: a jó szövi a legfontosabb. megtalálni azokat, akikkel évekig játszol együtt, akik nem önzőznek, hanem ha kell beáldozzák a saját céljaikat a szöviért. akikben megbízol és nem sunnyognak el a balfenéken egy szöviháborúban, hanem kitartanak melletted és ha kell tanítanak, vagy hagyják magukat tanítani. ha ilyen szövid van , nagyon nem lehetsz sikertelen ebben a játékban. |
Quote:
Persze valószínűleg egy jó játékosnak a szövijei is jók, de attól még ő nem lesz jobb. Az hogy tud-e szöviben játszani vagy sem, az más kérdés, az is nagyon fontos képesség:P |
Quote:
de értem amit írsz, valóban egy része a dolognak a jó szövi, de szerintem a legfontosabb, simán nem megtanulható része. ( úgy értem a kiválasztás betanítás, kommunikáció, diplomácia stb ) éppen ezért szerintem a fő kiválasztó tulajdonsága a jó játékosnak. a többi könnyen megtanulható és kiülhető a gép előtt. ( na jó ez se teljesen igaz így , mert a tapasztalat , hogy mikor mit csinálj és jól az se olyan egyszerűen megtanulható ) szal szerintem 2 igazi ismérv van: tapasztalat alapján kritikus helyzetben jó döntés és a jó kapcsolat és szöviépítési , szervezési tulajdonság. |
All times are GMT +1. The time now is 21:18. |