![]() |
Quote:
a pusztító varázsok meg minél nagyobb az ország annál többet érnek... pl nem jó ha az emberről 1 kör alatt levernek 100-200 házat tolikkal aztán még lerengetnek vagy 400 hekit... |
Jaaa, hogy egyre többet rengetnek le, így már vágom:) Mert itt alacsony szintet 1-2 épületrengést kívetítettem egy 1300-ra, nem éppen lett volna nyerő:) Amúgy meg ha tolvajkodnak az emberre, akkor ha raktárlopás van, akkor a klánraktárból lop, avagy a sajátból(amúgy nem tudom, hogy a klánrakiban mik vannak eltárolva, minden v. csak gabona és pénzt lehet...) Ill. ha csak vazsist építek a felméréshez az nem jó, mert simán mészár, vagy területpusztítás az nem teccetős.
"Ha egy szövetség raktárat bérelt, akkor a minimális méretû raktárat mindenképpen meg kell tartaniuk, a raktárat teljesen nem szüntethetik meg" És mi történik ha lerengetik a raktárát? Akkor ki tud venni a klánraktárból cuccost? |
Quote:
|
klánraktárrol
klánraktárrol pár szo
igen a klánraki sérthetetlen rögtön töltheti a klántársad ahogy te kiveszed a cuccot nincs 2 kör mint a karavánnál... tekercseket tárolhatsz ott a sima raktári dolgokon kivül no meg pénzt amit nem lophatnak el a helytartot -ha vip vagy- be tudod állitani hogy igény szerint vegyen ki vagy tegyen be árut-nem tekit- a raktárba .. |
Északnak kérés
Nos, mivle nagyok szeretnénk lenni, így én 10.000 hektárt vettem alapul ork vs gnómnál, tény hogy minnél kisebb az ország annál jobban az ork felé dől a mérleg, míg minnél nagyobb annál jobban a gnóm felé.
az a baj Észak hogy ezt itt a kicsiknek készitjük, lécci lécci 1500 hekibe gondolkozz persze a távlatok is lényegessek de mire oda elérünk....... |
tanácsok
Sziasztok
Két dolgot fűznék hozzá. 1. Pénz rengeteg kell az 1/A-hoz, az alsóbb szinteken kíválóan lehet gyüjtögetni, célszerü már a 2-3szinten arra gyúrni hogy az ori lehetőleg maxi pénzel lépjen fel, vigyen tekercset is amennyit csak tud. 2. Nagyon kell figyelni a szintlépésre, nem egységek nélkül sok pénzelk és védtelen orival fellépni, 24 körig nicns piac, és nincs a 72órás védettség sem közben lett egy harmadik is :) 3. Megfontolandó javaslat, nem nyitok új topicot neki, remélem Ati is olvassa és ti is véleményezitek, én már javasoltam hogy a diplomáci a legyen átjárható az 1. és a 2. szint között, igy a fellépő játékos előre tud tervezni, megbeszélheti hogy kivel mitr és hogyan fog játszani, és már a 2. szinten erre építheti fel az oriját. Mert az tényleg fontos hogy jó klánban legyél illetve a klánnak egy tapasztal jó játékos legyen vezére, szerintem. Gyula |
Gyula irj ide te is valamit a tapasztalataidbol..
|
Quote:
Egy ilyen klánraktártöltős oldalt megnéznék szívesen(meg egy klánraktárt is hogy néz ki). Ill. tekit is lehet beletenni ez új. Mondjuk az érdekes lenne, ha mondjuk földrengésnél kiírná,hogy a klánraktáradat lerombolák :)) (persze nem lehet). Viszont akkor nem értem ezt: "Ha egy szövetség raktárat bérelt, akkor a minimális méretû raktárat mindenképpen meg kell tartaniuk, a raktárat teljesen nem szüntethetik meg." | "a klánraktár sérthetetlen, és lophatatlan, azzal nem is kell foglalkozni... én meg raktárat se tartok" ---akkor mégse kell sima raktár egyáltalán, vagy mi a szösz? Másik: -Ha van tartozása a klánnak a raktárban, akkor ki tudja még venni az ott lévő nyersanyagot, vagy az zárolva van amíg ki nem egyenlíti. -Ha mondjuk nagyobb raktárt bérel a klán, és egy idő után nem tudja kifizetni, visszaállhat-e kisebb klánraktárra? |
Quote:
Quote:
Quote:
minden másból azt teszel be/ki amit akasz... illetve ha van klánraktár adósság, akkor nem indíthatsz klántámadást. ennyi összvissz. a klánrakiról meg mindjárt csinálok képet, csak a számokat preparálom, hogy ne derüljön ki miből mennyi van... |
megelöztél senki én is csináltam volna
|
| All times are GMT +1. The time now is 05:58. |