![]() |
Quote:
Ugyanis van egy ilyen részlete is a súgónak: Quote:
|
fontos!!!!
sziasztok én azt szeretném megtudni hogy milyen hadis orit érdemes indítani aminek nincs olyan sok hátránya mint az orknak(kitekizés, katonák leölése).
Én gondoltam a gnóm túlélőre vagy az óriás tudósra légyszi segítsetek mert nem tudok dönteni, köszi mindenkinek. |
Quote:
|
Quote:
|
Helló!
Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy pár napja elmentem szabadságra úgy, hogy az országomnak nem volt semmi problémája...mikor tegnap visszajöttem akkor azt vettem észre, hogy rúnáim 70% eltünt, tekercseim 50-60% szintén eltünt, s most az országom olyat csinál folyamatosan, hogy ha pl lopok valamiket, fegyvert, gabonát meg ilyeneket akkor tanácsadóknál megjelenik, hogy ennyi meg ennyi van, szabad hely ennyi meg ennyi, de következő körben azt írja, hogy foglalt hely: 0 szabad hely max...vagyis körváltásnál az összes ilyen cuccom eltünik, s nincs semmim...ez mitől van???s mit lehetne tenni?Segítségeteket előre is köszönöm. |
Quote:
|
A rúnát meg a tekercset ellopták, más ötletem nincs. A többi azért tűnik el, mert nem mennek a raktárak.
|
szevasztok fórum lakók:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |