Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1386)

Princ 02-11-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 73051)
Szövetségi karavánt az első 2 körben nem célszerű küldeni, mivel olyankor még mindenki hatalmas távolságokra lesz országodtól. Építeni és katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni.
súgó

Ez a súgórészlet nem abból az időből maradt fenn, amikor még a nulladik helyre került minden szintlépő, tényleg nagy távolságokra a többiektől?
Ugyanis van egy ilyen részlete is a súgónak:
Quote:

Az első 3 körben semelyik szinten nem indíthatsz útra karavánt.

Nádifarkas 02-19-2007 06:15

fontos!!!!

sziasztok én azt szeretném megtudni hogy milyen hadis orit érdemes indítani aminek nincs olyan sok hátránya mint az orknak(kitekizés, katonák leölése).
Én gondoltam a gnóm túlélőre vagy az óriás tudósra légyszi segítsetek mert nem tudok dönteni, köszi mindenkinek.

Dragi 02-19-2007 06:24

Quote:

Originally Posted by Nádifarkas (Post 74684)
sziasztok én azt szeretném megtudni hogy milyen hadis orit érdemes indítani aminek nincs olyan sok hátránya mint az orknak(kitekizés, katonák leölése).
Én gondoltam a gnóm túlélőre vagy az óriás tudósra légyszi segítsetek mert nem tudok dönteni, köszi mindenkinek.

óriás vándor :rolleyes:

tdomo 02-19-2007 06:47

Quote:

Originally Posted by Nádifarkas (Post 74684)

Óriás, vagy gnóm, ha orkot nem akarsz. A személyiség attól függ melyik csoportban játszol, ha kevés a csoportlészám és kevesen vannak közel, akkor jó a vándor, ha sokan vannak mindig két körre, akkor a tudóst javasolnám.

Nary 02-19-2007 14:54

Helló!
Légyszi segítsetek!
Az a problémám, hogy pár napja elmentem szabadságra úgy, hogy az országomnak nem volt semmi problémája...mikor tegnap visszajöttem akkor azt vettem észre, hogy rúnáim 70% eltünt, tekercseim 50-60% szintén eltünt, s most az országom olyat csinál folyamatosan, hogy ha pl lopok valamiket, fegyvert, gabonát meg ilyeneket akkor tanácsadóknál megjelenik, hogy ennyi meg ennyi van, szabad hely ennyi meg ennyi, de következő körben azt írja, hogy foglalt hely: 0 szabad hely max...vagyis körváltásnál az összes ilyen cuccom eltünik, s nincs semmim...ez mitől van???s mit lehetne tenni?Segítségeteket előre is köszönöm.

Meteo 02-19-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Nary (Post 74737)
Helló!
Légyszi segítsetek!
Az a problémám, hogy pár napja elmentem szabadságra úgy, hogy az országomnak nem volt semmi problémája...mikor tegnap visszajöttem akkor azt vettem észre, hogy rúnáim 70% eltünt, tekercseim 50-60% szintén eltünt, s most az országom olyat csinál folyamatosan, hogy ha pl lopok valamiket, fegyvert, gabonát meg ilyeneket akkor tanácsadóknál megjelenik, hogy ennyi meg ennyi van, szabad hely ennyi meg ennyi, de következő körben azt írja, hogy foglalt hely: 0 szabad hely max...vagyis körváltásnál az összes ilyen cuccom eltünik, s nincs semmim...ez mitől van???s mit lehetne tenni?Segítségeteket előre is köszönöm.

Ha a raktáraidban nincs elég dolgozó, az okozhatja ezt. Mondjuk a rúna eltünést azt nem. Ez milyen csoportban van?

Valezius 02-19-2007 15:11

A rúnát meg a tekercset ellopták, más ötletem nincs. A többi azért tűnik el, mert nem mennek a raktárak.

Dzsin 02-19-2007 16:41

szevasztok fórum lakók:)

Meteo 02-19-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Dzsin (Post 74752)
szevasztok fórum lakók:)

Úgy láttam erre van egy külön topic...

All times are GMT +1. The time now is 00:40.