![]() |
Quote:
de ha attól fogva lopom, hogy 200 hekis volt (tehát elég rég óta) (és ott meg tudom gömbizni) és szinte null tolival nem bukok be később se, akkor tovább próbálom hiába megy feljebb,ha meg bebukok egyszer, sok tolit nem veszthetek :) |
Itt felmerül a kérdés, hogy egy 0 tolis ország hogy kerül fel 6k hekire pár hónap alatt önerőből. De ez már nem ebbe a topicba tartozik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én a régebbi országok hírnevét akartam pluszba vinni, és nem JKSZ-szel, lassan, de biztosan felvittem. Az meg ha valaki egy ilyen miatt JKSZ-hez nyúl, azt a lehető leghamarabb el kéne távolítani az egész játékból, mert akkor az mit csinálhat a játékban tényleg értékes dolgokért?:eek: |
Quote:
és kééépzeld télleg kaptam infot hogy nincsen tolija... a szövitársamtól, aki már felmérte, és 0 kocsmája volt az embernek ;) és nem is csodálom hogy nem tartott tolit, merthát minek, amikor 120ezer ponttal a mezőny felett vannak... Szóval megbeszélés nélkül, bár infot kapva a saját szövimtől loptam :) ennyi hírnevet sikerült összeszednem, többet azért nem mert észrevették hogy 0-kat lopok, és építettek egy kocsmát, és ezután buktam mindenkinél :D Hírnév: 1.040.550 |
az én hírnevem általában minuszos.. :( mondjuk ez annak köszönhető, h a csoportok többségében a játékidő 2/3át a topban töltöm és lefelé kell támadnom.. 3/E-be pl egyetlen szövi volt felettünk, amikor léptünk és ők sem voltak ott sokáig, kénytelen voltam mindent lefelé csinálni..
|
Én régebben Pool egyik oriját loptam csak úgy találomra és bejött:D
B-ben magas hekin volt én meg gondoltam,hogy felmérem és tádáám bejött. Csináltam egy kis hírnevet és utána rám szólt,hogy pihenjek már le:D |
Quote:
A tolisok se véletlenül felfelé szeretnek lopkodni onnan nehezebb elkapni őket háborúzni is nehezebb lefelé. Szerintem aki lefelé akciózik nagyobb kockázatot vállal. És a minuszos hírnévpont legalább valós mert direkt senki se viszi nagy minuszba:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:42. |