Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Mi a kedvenc zenei stílusod és együttesed? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1369)

Steve 01-31-2007 08:09

Egyébként jól sikerült szavazás kiírás az amin a más/egyébb vezet:rolleyes:

Kubbi 01-31-2007 08:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 70389)
Egyébként jól sikerült szavazás kiírás az amin a más/egyébb vezet:rolleyes:

Hát mondjuk, a klasszikus zenétől elkezdve, az operáig minden kimaradt... :D
Jazz stb...

karesz6 01-31-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 70388)
pedig volt már;)

ő technos? Van tőle vagy 5-6órányi zeném de nekem nem ez jött le...:o

/Az ő technos? Kérdés előtt James Holden szerepel./

Hát James Holdennek elég fura átmeneti stílusa van szerintem. Leginkább Progressive electro nak tudnám nevezni. Újabban kezdett el inkább az electro felé húzni de ez tényleg annyira vegyes hogy kinek ez jön le kinek az.De ha pl. azt nézed hogy magyarországon a plastic rendezvényén szerepelt amit ugye a deadcode szervez ami ha jól tudom inkább technovall foglalkozik akkor technot játszik. (A zenéje alapján tényleg nem tudtam hova irni ugyhogy ez alapján döntöttem):p

Arrakis 01-31-2007 11:31

A metál, s a rock kicsit eltérő, mondhatni totál más, ez a szavazás így kicsit fura. Nem tom a kiíró hogy hasonlítja össze a gitárszólót a halálhörgéssel, s reszeléssel.
Nyilván sehogy, mert nem szereti ezt a stílust, de ez a szavazás ettől így még pontatlan.

karesz6 01-31-2007 11:43

Megpróbálok egy új topicban én nis összeszedni egy szavazást. /tartozzon ide szóval csak szavazás céljából nyitom. De ott is lesz a más opció.:D/

Xeper 01-31-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 70454)
A metál, s a rock kicsit eltérő, mondhatni totál más, ez a szavazás így kicsit fura. Nem tom a kiíró hogy hasonlítja össze a gitárszólót a halálhörgéssel, s reszeléssel.
Nyilván sehogy, mert nem szereti ezt a stílust, de ez a szavazás ettől így még pontatlan.

És ráadásul kb olyan sok irányzata van, mintha összevonnád a disco/drum and bass/techno kategóriákat :)
Mellesleg punk zenék közül még csak rockot hallottam...
Vagy ha a rock/metal egy rockosabb metal (vagy pl Meatallica: régen metal volt, most meg rock) kategóriát fed, akkor én is szavazok a más-ra is :)

Bogár 01-31-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 70457)
Megpróbálok egy új topicban én nis összeszedni egy szavazást. /tartozzon ide szóval csak szavazás céljából nyitom. De ott is lesz a más opció.:D/

ott is a más fog nyerni. :D

Penya 01-31-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 70459)
Mellesleg punk zenék közül még csak rockot hallottam...

Ezt h érted? Nem teljesen világos h lehet punk az ami rock vagy fordítva?

Penya 01-31-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 70454)

Az h más e a szavazás szempontjából lényegtelen, nyilván nem sorolhatja fel az összes műfajt. Minden nagyobb kategórián belül vannak eltérések. Sztem nem gond h egybevonta legalább elég tág mindenki megtalálja benne azt ami neki tetszik én se szeretek mindent rock/metalon belül.

Zsáni 01-31-2007 13:27

És azzal mi van, aki mindenfélét hallgat? :)
Én firkáljam be magam mindenhova? :D
És én speciel hiányolom a goát :D

All times are GMT +1. The time now is 09:25.