![]() |
Egyébként jól sikerült szavazás kiírás az amin a más/egyébb vezet:rolleyes:
|
Quote:
Jazz stb... |
Quote:
Hát James Holdennek elég fura átmeneti stílusa van szerintem. Leginkább Progressive electro nak tudnám nevezni. Újabban kezdett el inkább az electro felé húzni de ez tényleg annyira vegyes hogy kinek ez jön le kinek az.De ha pl. azt nézed hogy magyarországon a plastic rendezvényén szerepelt amit ugye a deadcode szervez ami ha jól tudom inkább technovall foglalkozik akkor technot játszik. (A zenéje alapján tényleg nem tudtam hova irni ugyhogy ez alapján döntöttem):p |
A metál, s a rock kicsit eltérő, mondhatni totál más, ez a szavazás így kicsit fura. Nem tom a kiíró hogy hasonlítja össze a gitárszólót a halálhörgéssel, s reszeléssel.
Nyilván sehogy, mert nem szereti ezt a stílust, de ez a szavazás ettől így még pontatlan. |
Megpróbálok egy új topicban én nis összeszedni egy szavazást. /tartozzon ide szóval csak szavazás céljából nyitom. De ott is lesz a más opció.:D/
|
Quote:
Mellesleg punk zenék közül még csak rockot hallottam... Vagy ha a rock/metal egy rockosabb metal (vagy pl Meatallica: régen metal volt, most meg rock) kategóriát fed, akkor én is szavazok a más-ra is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És azzal mi van, aki mindenfélét hallgat? :)
Én firkáljam be magam mindenhova? :D És én speciel hiányolom a goát :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:25. |