![]() |
Quote:
Bár már mindeki mondta hogy a súgóban van elírás... |
Én szívesen csökkenteném azt a 25%-ot 20-ra, mert törpeként éreztem, hogy ez baromi sok. :(
|
Kiszámoltam, és sehogy se jön ki hogy hogy tudott gömbölni az óriás...
akkor már valami nagyon gyenge készülid lehetett:D |
Quote:
|
Quote:
|
számolás
Így van nekem is az volt a problémám, hogy az oké mondjuk bele lehet magyarázni a súgóba, hogy gyengébbek a varázslóim 25%-al minden egyes kísérletnél, de visszafele már semmi nem indokolja a gömböt.
Na 36036 vari -25%= 27027 feltételezzünk 100% kat. morált és 100% készülit, akkor ugye ezt 1-el kéne szorozni tehát marad a szám: 27027 majd rájön a teki bónusz 35%= 36486.45 Óriásnál: 23805 + 10%-kal erősebb varik. tehát: 26185,5 vegyük itt is a kat. morált és készülit 100-nak. majd teki bónusz 40%: így kijön, hogy : 36659,7. Tehát azonos kat. morálnál készültségnél az Óriás be tud gömbölni. ha védekezésnél is gyengébbek a Törpe varázslók. Márpedig ez az Óriás begömbölt engem, tehát ebből egyértelmű számomra, hogy valahol valami nem stimmel. Vagy a súgót kéne egyértelműbbé tenni, vagy a játékban javítani a hibát. Jelen esetben szerintem a Súgóban ennek kéne állnia: A törpe varázslói 25%-al gyengébbek. Azonban a magára ható varázslatok nagyobb eséllyel sikerülnek.... vagy valami hasonló. |
Quote:
|
Quote:
|
számolás 2
Én azt szívtam meg ezzel kapcsolatban a legjobban, hogy az archer hu-n lévő h5toolsal számolok. A srác aki csinálta a progit, a súgót hasonlóképpen értelmezte mint én, tehát a progi alapján talán még 50%-os készültség mellett is be kellett volna tudnom gömbölni az óriást. Most már írtam neki levelet, úgyhogy ha lesz hivatalos álláspont a kérdésben, akkor a progi is gondolom módosításra kerül. Szóval aki esetleg az alapján számolná a törpijét, az ne tegye mert fals végeredmény fog sajna kijönni. Persze ez szvsz nem a srác hibája. Én is másképp értelmeztem a súgóban leírtakat. Úgyhogy nem bánnám ha módosítva lenne a súgó.
Előre is köszi:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:44. |