![]() |
Quote:
|
Quote:
|
fokozás kérdése :) vagy nem egy hekin kell lenni a szövinek, hanem vkinek picit magasabban
|
Quote:
|
utána meg dolgozhat, hogy megint a magasban legyen. azért a hulla az alsóbb szinteken egy jól kidolgozott orit nem tud átvinni. legtöbb esetben pattan. és kicsi morállal meg még jobban. és a sikertelen támadások következménye megint morálcsökkenés.:):):)
|
Quote:
2007-02-01 03:20:05 xxxx (#xxxx) elfoglalt 16 hektárt xxxx (#xxxx) országától. 2007-02-01 03:20:05 xxxx (#xxxx) elfoglalt 15 hektárt xxxx (#xxxx) országától. 2007-02-01 03:20:05 xxxx (#xxxx) elfoglalt 17 hektárt xxxx (#xxxx) országától. 2007-02-01 03:20:05 xxxx (#xxxx) elfoglalt 18 hektárt xxxx (#xxxx) országától. 2007-02-01 03:20:05 xxxx (#xxxx) elfoglalt 45 hektárt xxxx (#xxxx) országától. hát azért 600 heki táján ez nem feltétlenül nagy élvezet:DD |
Az ellenfelem 590hektáron volt, én pedig 562hektáron.
40 hektárt szereztem. De ez mi alapján kaptam? Mert a 6% nem jön ki sehogy :) Még mi az ami befojásolhatja? Nem harcos a személyiségem... |
Quote:
|
Quote:
Vagyis, ha a kerekítés szabályait betartjuk. Vagy itt minden 1es megkezdett hektárt, felfelé kerekít? És ez a 6,66% ez a többinél is 6,66? fosztás, mészár? Köszi a segítséget :) De most nézem. Ez így nem lesz jó. Ugyanis volt egy második foglalás is ugyanabban a körben, a szövim is foglalt ugyanattól a játékostól, még mindig felfelé ment a támadás. 38 hektárt szerzett. szintén nem harcos személyiséggel... |
Quote:
a pontlistában az ország helyzete körönként egyszer (körváltáskor, de még a csata elött) számolódik, és következö számolásog ott is marad. a felfelé-lefelé ütés viszont a pillanatnyi pontviszonytól függ, és ez minden csatánál (akár másodpercenként többször is) ujraszámolódik! ... és én ugy tudom hogy az alap fel 7% és le 3% ... a 40 hektárral kisebb területböl persze hogy kevesebbet visz 2-vel! és a foglalás mértéke csökken a távolsággal is, tehát messzebbröl is kevesebb jön. |
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |