![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár fogalmam sincs ki vagy, merre vagy, de vagy nagyon magas szinten vagy, vagy teljesen felrebeszelsz. Az ejszakai tamadasokbol egyreszt joval kevesebb van akarmerre vagy, masreszt gondold csak el, hogy faradtan az ember magas hekin nem vallalja be csak nagyn szukseges esetben a tamadast. S amit itt mar irtak masok is, azokra nem gondolsz, akik mondjuk az USA-bol jatszanak? Asszem 8-9 ora az eltolodas, igy amikor itt hajnal van ott delutan vagy kora este. |
Quote:
Elnézést ha bunkó voltam . |
Quote:
Magas szinten, vagy fogalmatlan... ezt döntsd el te :) Dragon...szamár vagy :) de majd tanulsz Bea sok sikert :) én bevállaltam egyszer, többet nem kérek belőle..csak lazán ez a hódítós mottóm :) |
Quote:
|
nah skacok
akkor ez a felvetés tuti kukába kerül megkérnék minden kedves embert, hogy tartsa be a topic szabályait és ne offoljátok össze vissza:) 00:00-tól 6:00-ig lehet akármiről beszélni itt:) |
Nekem csupán annyi a hozzászólásom a témához, hogy ne csak 1 oldalúan nézzük...mi van azokkal, akik éjszaka dolgoznak, és nappal alszanak? azoknak nappal legyen plusz védelmük? vagy váltsanak munkahelyet a játék miatt, vagy csak diszkrimináljuk őket negatívan?
Maga az elképzelés érthető, meg is értem a javaslatot, csak éppen kivitelezhetetlen :) Ennyi :) |
Amúgy te Lara ha gondolod én azért benézhetek éjszakára :D:D:D;)
|
Quote:
így már tök mindegy, majd szépen megkérjük Atit, hogy tegye külön topicba...ennyi |
All times are GMT +1. The time now is 02:04. |