Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   18 körről támadnak, és nem tudom kivédeni; ilyenkor mit tehetnék? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1339)

Peter 01-22-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68198)
Simán tudom gömbözni, és épületlistám is van róla. Nem tudnék annyit ráküldeni, hogy esélyem legyen. És inkább ő üssön 18 körről, mint sokan mások a környékről, az íjásztalan országomat :D

Kb. 280 hektár van köztünk, és 23k pontkülönbség.

értem, az sajnos nem kevés :(
akkor ez nem működik sajnos

karesz6 01-22-2007 14:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 68195)
ááá, nem tudtok annyi pacit összehozni h ki ne védjék ők. vagy bekoptatja a saját lovat és úgy védi ki :)

Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól :D ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne...

Peter 01-22-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68202)
Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól :D ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne...

úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni

karesz6 01-22-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68203)
úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni

Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek.

Peter 01-22-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68204)
Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek.

feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon... :)
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér

Steve 01-22-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68191)
megpróbáltad már felmérni, hogy milye van? lehet nem lenne egyszerű, de talán ha szembe mennél vele, vagy kísérnéd... mondjuk befokozva pár katonát
mekkora a pontkülönbségetek?

Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni:) Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze;)

karesz6 01-22-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68205)
feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon... :)
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér

Ez igaz. De sztem abszolult nem számít semmiféle visszatámadásra ijen messziről.

laci 01-22-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68205)

Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon.

Peter 01-22-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68207)
Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni:) Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze;)

gonosz vagy :p
azt nem írta, hogy nincs pénze, csak hogy az átépítés után nem maradna...
de ha nem épít át, csak befokoz... :rolleyes:
nem tudhattam, mekkora az a pontkülönbség, és mivel lassúban soha nem jártam még, az egyésgek árát sem ismerem :o
csak egy ötlet volt, szóval ne köss már bele :D

Peter 01-22-2007 15:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68209)
Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon.

nem értem, mire írod, hogy ne vicceljek, szerintem semmi olyat nem írtam
egyébként ha meg nincs senki a közelében, akkor elég buta az illető, hogy nem támadott ki fullra

All times are GMT +1. The time now is 03:55.