Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Piac tagolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1334)

Viz 01-25-2007 16:19

Emberek mi lenne ha a topicra koncentrálnánk?:)

Szecsa 01-26-2007 06:38

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69269)
Emberek mi lenne ha a topicra koncentrálnánk?:)

ugyis varni kell a kovetkezo fejlesztesekig vele, igy varunk :)

Geri220 01-30-2007 19:20

Támogatom!:D

Toti 01-30-2007 22:58

támogatom. sokkal átláthatóbb lenne a piacos dolog.
viszont felmerült bennem az, hogy hogyan lenne megvalósítva. Arra gondolok, hogy a három csoport összesítve lenne legalul, mármint abban az értelemben, hogy az összes bevétel csak egy helyen szerepelne, ugyanígy ahogy most van, teljesen legalul, vagy mind a három csoportnak lenne egy összesített része, úgy értve, hogy Ahmednél egy összes bevétel, Báhiánál és Juszufnál is és plusz ennek a három csoportnak az összes bevétele?

Viz 01-31-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 70368)
viszont felmerült bennem az, hogy hogyan lenne megvalósítva. Arra gondolok, hogy a három csoport összesítve lenne legalul, mármint abban az értelemben, hogy az összes bevétel csak egy helyen szerepelne, ugyanígy ahogy most van, teljesen legalul, vagy mind a három csoportnak lenne egy összesített része, úgy értve, hogy Ahmednél egy összes bevétel, Báhiánál és Juszufnál is és plusz ennek a három csoportnak az összes bevétele?

Szerintem felesleges a csoportonkénti bevétel, a teljes a lényeg, nem?
Bár nem is ellenzem.

Toti 01-31-2007 15:38

az esetleg lehet érdekesség, hogy a különböző piacokon mennyi a bevétel. viszont tökéletes lenne úgy is, hogyha csak az összes bevétel lenne legalul.

Valezius 01-31-2007 15:42

Én a nemre szavaztam, mert rosszul van feltéva a kérdés. :) Én most is tökéletesen átlátom, annak ellenére, hogy néha sok cuccom van a piacon.

Támogatom az ötletet, de nekem nem létkérdés. :)

bobi 01-31-2007 15:54

Nem létkérdés senkinek, de jó ötlet, én is támogatom. :)

Non Omnis Moriar 01-31-2007 15:59

Egyetértek, kicsit agykéreg és látóideg kímélö lenne így

Geri220 02-01-2007 13:01

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 70368)

Szentem így azért jobb lenne, mert meg tudnám nézni kinél mennyit kapok

All times are GMT +1. The time now is 01:27.