Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Seregek "hazakísérése" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1331)

Meteo 01-20-2007 12:28

nem jó

Szerintem is rossz lenne egy ilyen változtatás, mert ezzel még a le-föl támadás előnyei is megszűnnének.
Aki hadis, vegye számításba, hogy hazakísérhetik.:cool:

Cece 01-20-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67366)
én azt se értem hogy minek veteték fel ezt a javaslatot!?:confused:

ez az előny nekem nem jelentene semmit, nem tudom miért lenne ez olyan nagy dolog ugyanis ez az előny a seregek hazaérkezésére vonatkozik és ez 1 körváltás szóval nagyon kevés eset az amikor azért kapod be a támadást mert hogy a támadó sereg ugyan abban a körben hamarabb érkezik meg a célponthoz mint a te kint lévő sereged haza.és nem tom hogy mér mondja mindenki hogy ez olyan nagy előny hogy mindenki elites lenne és kiküldené mindig az egész sereget amikor a sereg útja legjobb esetbe 2 kör a célig 1 kör a csata meg még 2 kör a hazaérkezés és ebből az 5 körből csak az 1 körre vonatkozik és azalatt a maradék 4 kör alatt amire ez az előny nem érvényes jóval nagyobb eséje van a támadás bekapásának mint amikor épp hazaérkezik a sereged!:cool: :cool: :cool: :cool:

Bizonyár új játékos vagy, mert ez így azért nagyon nem igaz.
Nah de hogy ne taglaljam... a lényeg, hogy a hazakiséréses módszert elég sokan alkalmazzák (itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy a téged támadó országot Te magad kiséred, hanem van pár kombináció).
Jó ez így, ahogy van.

csukja 01-20-2007 12:30

és azt se tudom hogy mér tépnék szét a hadisok a varisokat meg a tolisokat ezzel az előnnyel?!:confused: :confused: :confused: amikor most is tépik a hadisok azokat a tolis meg varis orikat amiknek nincs védelme meg azokat is amelyiknek van csak azokat kissebb mértékben!?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

csukja 01-20-2007 12:34

és nem vagyok kezdő.csak nekem még nem volt olyen szituációm hogy abban a körben jönnek be a támadó seregek mint az én kint lévő támadó seregeim haza!?:confused: :confused: :confused: :cool: :cool: :cool:

tdomo 01-20-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67370)
és nem vagyok kezdő.csak nekem még nem volt olyen szituációm hogy abban a körben jönnek be a támadó seregek mint az én kint lévő támadó seregeim haza!?:confused: :confused: :confused: :cool: :cool: :cool:

Akkor eddig lehet, hogy szerencséd volt.

Valezius 01-20-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67369)
és azt se tudom hogy mér tépnék szét a hadisok a varisokat meg a tolisokat ezzel az előnnyel?!:confused: :confused: :confused: amikor most is tépik a hadisok azokat a tolis meg varis orikat amiknek nincs védelme meg azokat is amelyiknek van csak azokat kissebb mértékben!?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Off
Ez a topic nem arra való, hogy ilyeneket elmagyarázzanak neked, talán a segítség kezdőknek részben kéne a válaszokat keresni/kérdéseket feltenni.
/Off

Nem kell nagy jósnak lenni, hogy megmondjam, ez a javaslat nem megy át Atin :)

Viz 01-20-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67370)

És ha nem vagy kezdő akkor miért tart neked 5 körig egy csata?:D

csukja 01-20-2007 12:39

azt én se mondtam hogy átmaegy!!!!;)

karesz6 01-20-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67366)
én azt se értem hogy minek veteték fel ezt a javaslatot!?:confused:

ez az előny nekem nem jelentene semmit, nem tudom miért lenne ez olyan nagy dolog ugyanis ez az előny a seregek hazaérkezésére vonatkozik és ez 1 körváltás szóval nagyon kevés eset az amikor azért kapod be a támadást mert hogy a támadó sereg ugyan abban a körben hamarabb érkezik meg a célponthoz mint a te kint lévő sereged haza.és nem tom hogy mér mondja mindenki hogy ez olyan nagy előny hogy mindenki elites lenne és kiküldené mindig az egész sereget amikor a sereg útja legjobb esetbe 2 kör a célig 1 kör a csata meg még 2 kör a hazaérkezés és ebből az 5 körből csak az 1 körre vonatkozik és azalatt a maradék 4 kör alatt amire ez az előny nem érvényes jóval nagyobb eséje van a támadás bekapásának mint amikor épp hazaérkezik a sereged!:cool: :cool: :cool: :cool:

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67369)

Gondolj bele. Ha valaki megpróbál beütni (sikertől függetlenül) és épp gép előtt vagy (sokszor megesik) és ugyanabban a körben elindítassz ellen eggy támadást akkor úgy érsz be hogy a seregének nagy része nincs az oriban. Egy földszerzést így semlegessé lehet tenni és még sok más dologra is lehet használni. Tulajdonképpen a hazakísérések elősegítése végett van a teljes krónika is csak ott nem a sértett kísér haza.:D A varisokról: Ha egy hadis csúnyán kimegy valakire akkor előfordulhat hogy egy szövi nem hadis tagjai is beférnek hozzá. Ez akár négy sereget is jelenthet egy körben (vagy sokkal sokkal többet de az már a hadis hibája. :D ) mindamellett hogy a tolik gyujtják a varik pedig rengetik ezrrel. Ezért kell nagyon átgondolni eggy támadás taktikáját hogy az ijeneket el lehessesn kerülni.
Ez mind megszünne.

csukja 01-20-2007 12:43

én úgy vettem észre hogy kiküldöm 2 körre lévő orira a seregemet és 2 kör odaér a harmadik kör végén (lehet hogy rosszul vettem észre) kiírja hogy győztem-e vagy nem aztán 2 kör míg hazaér nem?!!!:cool:

All times are GMT +1. The time now is 12:10.