![]() |
Quote:
Kéred esetleg a "játék megnyerése" gombot a regisztráció után? |
Quote:
|
Quote:
én szeretnék jó szövit -mondjuk van is- meg tartalékokat de synkel értek egyet h amikor felmegyek h leüssem hirtelen sokasodnak körülöttem. meg ha egyáltalán felengednek mert ha "véletlenül" 3 szövi jönne h mégse kellene fentebb menni... |
Quote:
|
Nem a nagy területekkel van a probléma, hanem az irreális termelésekkel. Ezt egy másik topicban boncolgattuk, de nem jutottunk eredményre még.
|
Quote:
Megaztán nekem alapvetően örömet okoz h ittvok mert jó ránézni a pontlistára:D És evel vannak igy mások is szerintem, a pénz meg amit megtermelek létszükséglet, képzeld lány létemre nem a személyiség érdekel hanem az 1A és oda eggyértelmüen sok pénz kell:) És ha van rá lehetőségem inkább itt megtermelem mint feljebb ahol minden szempontbol nehezebb:) |
Quote:
A fentiek meg rendeltetésszerű játékkal termelnek tovább háborítatlanul Ha be lenne maximálva a terület, ha meg nem is oldaná ezta problémát, de kezelhetőbbé tenné, és nem lehetne ennyire aránytalanul többet termelni mint másnak. Persze le lehet szorítani a többieket 1k hekire, esetleg 800-ra, de akkor is "csak" másfélszer akkora orik alkotják a topot, nem 4x-esek vagy még nagyobbak, ráadásula távolság se olyan elképesztő, hogy 0 barakkal lehessen termelni benne. |
Ati, igazad van, nem kell Tuvalu miatt leszabályozni dolgokat. De te is tudod, hogy nem is a szabályos játék miatt jött létre ez a topic, hanem a lépéshatár feletti országok sajátos viselkedésmintái miatt, és a szabályos játékkal nehezen átugorható 70+ körös szakadásoknak, ha utól akarod érni őket...
Mindegy. ez a topic nem ad erre megoldást, hisz ez más lapra tartozik, de azt hiszem egyértelmű a tendencia, hogy a legnagyob orik évről évre nagyobbak... mintha a föld nőne, csak mindig alkalmi gazdák keze alatt... Te is meg tudod nézni gondolom, ha meg akarod, hogy lépéskor lenti csoportokban mennyi föld megy el a császárnak általában... Szerintem egyértelmű mi a problémája többieknek itt. Én nem panaszkodok, egy erős hadis szövivel jutottam fel oda, nem könnyen, és bizony sokat lestük egy-egy szabiről előkukkantó termelőre, hogy haladhassunk. Ez van, még egyszer nem futom le ezeket a köröket. |
Quote:
|
Quote:
ha magas hekin akarsz elnni regelj anarchba. ha termelni akarsz azt megteheted 1200 hekin is -vagy alacsonyabban de mondjuk magasabb szinten |
All times are GMT +1. The time now is 02:47. |