Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tőzsdézéshez tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1295)

Burning 04-16-2007 16:24

:D
másképp van ez azért;)
nem férsz hozzájuk, akik meg védik őket, azok meg szétkapnak, hacsak nem ügyes és szerencsés vagy és nem egyedül kószálsz arra:D

Burning 04-16-2007 16:25

de szerintem ezt hagyjuk;)
ha érdekel valami, priviben...

nyolcvan 06-04-2007 16:32

akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?

Batu 06-04-2007 17:42

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 100740)
akik a "tőzsdézésből" élnek, azokhoz volna pár kérdésem:
-teki piacon lehet annyit nyerni tőzsdézésssel, hogy csak abból megélni?
-az ár írányitása nélkül is meg lehet élni a piacból? (nem vásárlom fel mindig az olcsóbbakat, és nem vinném fel az árakat, nem is volna annyi aranyam, meg mf-ként annyi piacra lépési lehetőségem)
-mf-ként külön termelés nélkül (nem lenne bányám, nem adnám el a katonákat, nem írnék tekercset) lehet valahogy annyit 'összetözsdézni' hogy fedezzem az épitési költségeket, és a képzéshez szükséges fegyvereket stb.?
ha igen, melyik piacon?

Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni??:D
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.

Valezius 06-04-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 100753)
Az ár irányítása nélkül a tekipiac nem a legjobb szerintem, max ha elkapsz egy kiárulást, akkor érheti meg. Amúgy ,ha nem vásárolod fel az olcsóbb árut és nem is termelsz, akkor hogy akarsz piacozni??:D
Javaslom neked a katipiacot. Meg lehet figyelni az átlagárat és az az alatt lévő egységeket megvéve majd drágábban kirakva tisztes hasznot lehet termelni, de kell hozzá egy kis kezdőtőke. Szinttől függően olyan 50-100 millával már érdemes lehet belevágni.

Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap. :o

Batu 06-04-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 100758)
Tekipiacon el lehet kapni egy konjunktúra ciklust, amikor elkezd emelkedni a teki ára.
Bár ilyen nincs minden nap. :o

Igaz:) De akkor nagyot lehet kaszálni. Persze ehhez figyelni kell folyamatosan....

Kancsendzönga 06-04-2007 18:38

5. szinten még rúnával is lehet kereskedni, én a varis orimmal 500 millát szedtem össze csak rúnából. (jah és ezért nem maradtam lenn, sokkal tovább). Semmit nem csináltam, csak kétnaponta kitettem a fölös rúnát, meg persze ha lent volt az ára, akkor előtte felvásároltam. elég gyorsan változik az ára, de elfér az oriban és nem kopik. feljebb a rúnának a piaci értéke tart 0hoz sajna

VLaC 06-04-2007 18:51

5. szinten én is rúnával bizniszelek, megveszik azt gyakran magasabb áron is, nekem jobban jön a pénz belőle mint a másik 2 piacról. (csak 5. szinten persze)

Toti 06-06-2007 16:50

nagyon gyorsna nyersivel lehet összeszedni. igaz ott is nagy mennyiséggel kell dolgozni. kati kicsit biztosab, hogyha éjszaka jön vissza megoldja a ht, meg ilyesmi. a teki meg tartaléknak jó.:) 5. szinten gabona-fa-kő kombinációval kis anyagi befektetéssel össze lehet kaparni egy milliárdot egy hónapon belül.

All times are GMT +1. The time now is 08:30.