Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Chat 3 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1284)

Ati 01-06-2007 20:43

Bocs, de baromira utálok utánatok takarítani, a következő ilyen off-roham után néhány hét pihenő mindenkinek.

Dragi 01-06-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63898)
Bocs, de baromira utálok utánatok takarítani, a következő ilyen off-roham után néhány hét pihenő mindenkinek.

nekem már meg is előlegezheted ...

Ati 01-06-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 63899)
nekem már meg is előlegezheted ...

ok, ahogy gondolod

Remedy 01-06-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63897)
Hmm, gyerekek a chat topicban lehet nyugodtan csevegni, miért kell minden normális témát is szétoffolni?!?!?!?!?!

Vegre..... melyik temaban volt ez?

Steve 01-06-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63901)
Vegre..... melyik temaban volt ez?

háziállatokos egy hónapja behalt topicban...

Mind1 eddig még nem volt chtbe rakott postom, egyszer ezis el kellett hogy jöjjön:)

Mondjuk ezért ban... inkább nemis folytatom...

Ati 01-06-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 63903)
háziállatokos egy hónapja behalt topicban...

Mind1 eddig még nem volt chtbe rakott postom, egyszer ezis el kellett hogy jöjjön:)

Mondjuk ezért ban... inkább nemis folytatom...

Dragonnak ez kb a negyedik olyan szétoffolása, ami miatt erősebben szólnom kell. Ha valaki nem tudja használni a fórumot, akkor ne tegye.

Cassandra 01-06-2007 20:51

Quote:

Igenis! Vettem.:)
Jó kislány leszek, igérem.:)

Mona 01-06-2007 20:52

Bocsánatot kérek :)

Cece 01-06-2007 21:00

Quote:

Miért nem jelölsz ki pár topicoperátort, akik válalják a takarítást. Ahol off van törlik és jelentik neked. Sztem simán megoldható lenne.
Tudod hogy van, kellenek a tagok + jó ha sokan vagyunk, de minden rendben működjön meg minden ... ez csendőrök nélkül nem megy. Mindenkit + nem tehetsz ki.
Ez csak úgy spontán futott végig az agyamon. jártam más fórumokon is chateken is és ez úgy nagyjából meg van oldva.

Cassandra 01-06-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 63911)
Miért nem jelölsz ki pár topicoperátort, akik válalják a takarítást. Ahol off van törlik és jelentik neked. Sztem simán megoldható lenne.
Tudod hogy van, kellenek a tagok + jó ha sokan vagyunk, de minden rendben működjön meg minden ... ez csendőrök nélkül nem megy. Mindenkit + nem tehetsz ki.
Ez csak úgy spontán futott végig az agyamon. jártam más fórumokon is chateken is és ez úgy nagyjából meg van oldva.

Eszedbe juttatnám mit engedtem a mesésben meg magamnak.:)
Tényleg most önszorgalomból szanálok is ott mindjárt.:p

All times are GMT +1. The time now is 10:43.