![]() |
Quote:
De mintha usb memóriakártya olvasóról mintha már hallottam volna :cool: Sztem az praktikusabb. Kissebb, sztem olcsóbb is, mert semmi extra nem lehet benne. Olyan mint a pen drive, csak beletuszkolod a memóriakarit a fényképezőből és már lehet is csúsztatni a fotót más gépébe; hiszen a memcard és a pen drive ugyanolyan adathordozók, csak a más a formájuk :) De ennek utána kell nézni. Ha véletlenül nincs, akkor én ezt most kitaláltam és naon gazdag leszek :D :D Persze az is egy kérdés: mire kell a kütyü? Nem e helyettesíthetné mondjuk + 1memcard vagy nagyobb memcard :) Kombináció tengernyi. Azért remélem én is tudtam segíteni valamit :p |
Quote:
Pumabá: vki szerezzen a túrára egy régi vacak laptopot:) |
Quote:
|
Quote:
Én csak azt mondtam, hogy a memória mint olyan csupán egy panel, aminek a bemeneti egysége más, egyiknek usb port, a kártyáé + pici érintkező lapocskák. És a lényeget odaírtam a végére, de legyen ismét ;) --->Persze az is egy kérdés: mire kell a kütyü? |
Quote:
Ezért mondtam én is inkább a laptopot. Quote:
Kell egy harmadik eszköz, amin valami szoftver fut és megoldja a dolgot. AKár PC, akár egy ilyen kütyü. Gondolom azért kell neki, mert a fényképezőgép memóriája véges, pen drive-ja viszont van, így arra le tudná menteni a képeket. Szerintem laptop, szerintem ... |
Quote:
esetleg kolcsonkerni is lehet haveroktol, az meg olcsobb ;) |
Quote:
De ne fényképezzünk helyette? :P |
Quote:
Asszem Karesz említette az internet caffe-t :rolleyes: nos ez egy bomba 5let lenne, de a túrázás álltalában hegyes, völgyes, erdős stb területeken szokott megtörténni és ott valahogy nem igazán sorakoznak internet caffe-k az ösvény mentén :D :D Nah megszünök :D |
Nem azt mondtam, hogy vegyen laptopot http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif
|
Quote:
Hát mit? Kap tőled egyet ajándékba? :D Ez esetben én is maximálisan támogatom az 5letedet! :D Király vagy meg minden :D Tudod én is szoktam fényképezgetni + hát... kicsi a fizu .. :D :p Szal érted? :p Nem akarok szemtelenkedni, de a szülinapom is közeleg és laptopom még nekem sincs :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |