Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis ori (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1279)

Dragi 01-05-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 63430)
618 hektár 30520 vari 35%-os templom arány 12 körös ori!
ebből kiindulva asszem legalább értelmesen beszélek te meg jössz itt a légbőlkapott hülyeségeiddel!;)
ja és még annyit hozzátennék,hogy az én katonai védelmem sem túl beton!!1 izmosabb hadi egyedül is simán bejön!!
mellesleg nem leszólásnak,hanem építő jellegű kritikának szántam,és ráadásul nem is neked!!

hmm :) Vicces :) 900 hekin a varisomnak nincs ennyi varija és nincs is rá szükségünk :) mondjuk 2 hadis 1 hadis varis és 1 hadis tolisba nyomjuk :)

Killer 01-05-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by adrian (Post 63524)
Kedves Taszi!
Védelmemmel sincs akkora probléma mint hiszed és közben bármily meglepő is minden épületem 100%oson működik, csak mivel eddig tápos szövibe voltam, ahol mindennel elláttak ezért nemsok tolvajt tartottam... Most úgydöntöttem én is sokallom a varijaimat, ezért csökkentem a számukat és továbbfejlesztem a védelmem meg persze tolvajokat is képezek, de tudod azért tettem fel a kérdésemet ide a fórumra, mert reménykedtem benne, hogy normális hangvételü válaszokat fogok kapni a nálam tapasztaltabb játékosoktól, nem pedig cikiző megjegyzéseket. De feltételezem te már születésedkor is az 1/A-ban osztottad az észt, azért vagy most olyan nagycsávó :) Na további jó hódítást...

még soha nem játszottam 1A-ban,és azt hiszem már írtam 1x nem cikizésnek szántam:p
a hangvételed pedig szerintem sokkal sértőbb mint az enyém:D
a védelmed pedig tuti gyenge!!mint írtam az enyém is az és több mint 100 hekivel többen gazdálkodom a tolijaim száma pedig nem eget rengető(560);)

adrian 01-05-2007 14:15

Ha jól megnézed, nem azt írtam, hogy erős a védelmem, hanem azt, hogy nincs vele akkora probléma mint hiszed... egyértelmű, hogyha egy hadis betámadna pár k lóval, akkor miszlikbe aprítaná a védelmem, de majd ezen is igyekszem javítgatni. Mint mondtam épp a tanácsok miatt nyitottam anno a topicom.

Killer 01-05-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by adrian (Post 63529)
Ha jól megnézed, nem azt írtam, hogy erős a védelmem, hanem azt, hogy nincs vele akkora probléma mint hiszed... egyértelmű, hogyha egy hadis betámadna pár k lóval, akkor miszlikbe aprítaná a védelmem, de majd ezen is igyekszem javítgatni. Mint mondtam épp a tanácsok miatt nyitottam anno a topicom.

és amit én eddig kiadtam az orimról az szerinted nem arról szól,hogy szerintem az egy jó variácció?:rolleyes:
a mostani orimmal szövihelpel ütni is tudok a védelmem tűrhető,és az időnkénti ütésekkel a katmorálom is 90% felett tartom.
ja és mindenkit látok ami azért nem rossz szerintem akármit írnak a többiek!
ez az én véleményem ettől vannak eltérő vélemények is,de többek között ezért is jó ez a játék szerintem!szinte minden ori különbözik valamennyire a másiktól nem teljesen sablonos!:D

adrian 01-05-2007 14:48

hát igen ebben egyetértünk, hogy ez 1 marha jól kidolgozott játék :D Én személyszerint nem bánnám mondjuk, ha majd beletennének 1 új fajt és személyiséget a játékba, attól csak még izgalmasabb lenne :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 12:47.