Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki mióta játszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1272)

Steve 01-05-2007 10:43

Én mostmár több mint egy éve aktívan. Hogy honnan jött az ihlett? Kábé mint Goldy, a haverok minden szünetben rohantak a könyvtár géptermébe...

Burning 01-05-2007 12:20

én minden nap mikor jöttem haza suliból haverral megkérdeztem, hogy na hogy haladsz honfoglalóba és egyszer csak azt mondta, hogy ő mostanság hódítóval játszik:)
ekkor kezdtem el én játszani, de mikor először leültem beadtam 30 elitet képzésre és kétségbeakadva azonnal kiléptem:D másnap haverom elmagyarázta mit, hogy kell (ő is nagyon kezdő volt és abba is hagyta) és mondta, hogy elitekből 100 elég stb....:)
aztán én azóta játszom. ez kb. egy év

Zsáni 01-05-2007 12:41

talán másfél 2 éve :)
asszem nyáron lesz 2 :)
de komolyabban csak másfél :)

Ati 01-05-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63498)
talán másfél 2 éve :)
asszem nyáron lesz 2 :)
de komolyabban csak másfél :)

Ez jó volt :)))))))))))))))))

Nyáron lesz 2 éve, hogy játszol (értsd: most másfél :D), de komolyabban csak másfél éve. :)))))))))))))

Zsáni 01-05-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63499)
Ez jó volt :)))))))))))))))))

Nyáron lesz 2 éve, hogy játszol (értsd: most másfél :D), de komolyabban csak másfél éve. :)))))))))))))

gonosz vagy :p
én meg kicsit szétszórt :p
és egyébként is az elejétől fogva komolyan játszom :D

FJORD 01-05-2007 12:53

Valahol ujságban olvastam vagy a neten asszem 99-ben volt, de az is lehet, hogy véletlenül találtam rá a netkapun. A fene se emlékszik már, ráadásul keverem az időpontokat, hogy mimikor volt.

Remedy 01-05-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63502)
gonosz vagy :p
én meg kicsit szétszórt :p
és egyébként is az elejétől fogva komolyan játszom :D

Hm... virrasztottal mar a piacod miatt? Neztel 24 oran keresztul tavolt vagy pontlistat egyhuzamban? Nem aludtal 3 napig egyfolytaban a szovid miatt, mert vmi gond volt vele, etetted, nezted az orijat? Volt olyan hogy korvaltasonkent 50 percet aludtal ejszaka mert nagy gaz volt?

Ha igen, akkor komolyan jatszol :)

Zsáni 01-05-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63507)
Hm... virrasztottal mar a piacod miatt? Neztel 24 oran keresztul tavolt vagy pontlistat egyhuzamban? Nem aludtal 3 napig egyfolytaban a szovid miatt, mert vmi gond volt vele, etetted, nezted az orijat? Volt olyan hogy korvaltasonkent 50 percet aludtal ejszaka mert nagy gaz volt?

Remy...és ha volt? :)
Nem ismersz, fogalmad sincs mit csináltam eddig, és mit nem :)
És képzeld, ha olyan a szövi, megteszem, nem, nem ülök gépnél, de képes vagyok wapról óránként felnézni akár éjjel is :)
És mindenkinek más a komoly játék, és mások a korlátai...

Gyula 01-05-2007 13:18

Quote:

Miért? Csak az játszik komolyan aki monitorral a fején alszik?

FJORD 01-05-2007 13:21

Quote:

Ezt hívják függőségnek. Volt már benne részem egypárszor:D

All times are GMT +1. The time now is 22:01.