![]() |
Én mostmár több mint egy éve aktívan. Hogy honnan jött az ihlett? Kábé mint Goldy, a haverok minden szünetben rohantak a könyvtár géptermébe...
|
én minden nap mikor jöttem haza suliból haverral megkérdeztem, hogy na hogy haladsz honfoglalóba és egyszer csak azt mondta, hogy ő mostanság hódítóval játszik:)
ekkor kezdtem el én játszani, de mikor először leültem beadtam 30 elitet képzésre és kétségbeakadva azonnal kiléptem:D másnap haverom elmagyarázta mit, hogy kell (ő is nagyon kezdő volt és abba is hagyta) és mondta, hogy elitekből 100 elég stb....:) aztán én azóta játszom. ez kb. egy év |
talán másfél 2 éve :)
asszem nyáron lesz 2 :) de komolyabban csak másfél :) |
Quote:
Nyáron lesz 2 éve, hogy játszol (értsd: most másfél :D), de komolyabban csak másfél éve. :))))))))))))) |
Quote:
én meg kicsit szétszórt :p és egyébként is az elejétől fogva komolyan játszom :D |
Valahol ujságban olvastam vagy a neten asszem 99-ben volt, de az is lehet, hogy véletlenül találtam rá a netkapun. A fene se emlékszik már, ráadásul keverem az időpontokat, hogy mimikor volt.
|
Quote:
Ha igen, akkor komolyan jatszol :) |
Quote:
Nem ismersz, fogalmad sincs mit csináltam eddig, és mit nem :) És képzeld, ha olyan a szövi, megteszem, nem, nem ülök gépnél, de képes vagyok wapról óránként felnézni akár éjjel is :) És mindenkinek más a komoly játék, és mások a korlátai... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:01. |