Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   országok távolsága egymástól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1269)

Kisbér 02-16-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74197)
Szerintem ez kivitelezhetetlenl, de rajta :) . Másrészt, a párbajban a körtáv máshogy számolódik, hogy ne legyenek akkora távolságok.

Akkor kizárt dolog, mert nemtudom...
Nemsokára állítólag indul majd a német nyelvű hód... Majd ott kipróbálom.. Az első pár órában úgyis sokan leszünk benn a csoportokban közel azonos ponton...

Majd lecsekkolom...

Valezius 02-16-2007 11:00

Szerintem egy nagyobb csoportnak teljes listáját kéne összerakni, monndjuk az 5Y-ét, abból elég pontosan következtetésekre lehetne jutni.

Kisbér 02-16-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74200)
Szerintem egy nagyobb csoportnak teljes listáját kéne összerakni, monndjuk az 5Y-ét, abból elég pontosan következtetésekre lehetne jutni.

Az a baj vele Valezius, hogy a pontbeli különbségek, és a csoport jellege szerintem külön vannak a képletben.. Ha ezeket egyben akarod nézni, akkor tudod... 2 ismeretlen 1 képlet :d
Tehát mindenképpen 2 képlet kell , hogy megfejtsd az egyenletet...

Tehát először arra kéne odafigyelni, hogy a helyezés/csoportlétszám milyen összefüggésben van, aztán pedig az, hogy a pont hogyan jön a képletbe...
:)

Ati, még mindig nem cáf?

Kutyuleee 02-16-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74206)
Az a baj vele Valezius, hogy a pontbeli különbségek, és a csoport jellege szerintem külön vannak a képletben.. Ha ezeket egyben akarod nézni, akkor tudod... 2 ismeretlen 1 képlet :d
Tehát mindenképpen 2 képlet kell , hogy megfejtsd az egyenletet...

Tehát először arra kéne odafigyelni, hogy a helyezés/csoportlétszám milyen összefüggésben van, aztán pedig az, hogy a pont hogyan jön a képletbe...
:)

Ati, még mindig nem cáf?

teljesen egyetértek:D Ati kellejen 2 sör:D de azt se szabad elfelejteni, hogy míg a csoport szélein ugyanazon pont és helyezéskülönbségnél kisebb távok vannak, a csoport közepén meg ugyanerre nagyobb

Kisbér 02-16-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 74212)
teljesen egyetértek:D Ati kellejen 2 sör:D de azt se szabad elfelejteni, hogy míg a csoport szélein ugyanazon pont és helyezéskülönbségnél kisebb távok vannak, a csoport közepén meg ugyanerre nagyobb

Mondjuk ez így szerintem nem igaz...
Ezzel mondjuk azt akarod mondani, ha a felettem lévő 10e ponttal van felettem, akkor 3 kör a különbség, míg mondjuk 200 hellyel előttem meg 201 hellyel előttem ugyanúgy 10e pont különbségnél nem 3 kör a különbség a 2 ország között? Vagy hogy gondolod?

Grabi 02-16-2007 14:07

igen. ergo függ a közöttünk lévő országok számátol

Valezius 02-16-2007 14:58

Szerintem egy nagyobb csoportban több az adat, több az anomália, ergo pontosabb következtetés vonható le.
Összesen annyi a gond, hogy 1ember nem látja az egész csoportot, de miért kéne egy emberre hagyatkozni?

Kutyuleee 02-16-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74228)
Mondjuk ez így szerintem nem igaz...
Ezzel mondjuk azt akarod mondani, ha a felettem lévő 10e ponttal van felettem, akkor 3 kör a különbség, míg mondjuk 200 hellyel előttem meg 201 hellyel előttem ugyanúgy 10e pont különbségnél nem 3 kör a különbség a 2 ország között? Vagy hogy gondolod?

Arénában pl pontosan ez van alattam 5egymásutáni ori, teljesen ugynazon a ponton. mégis 7hellyel alattam 7kör, 8al alattam 8kör, 9-el alattam 9kör, 10el alattam 9kör(na ez az ami nagyon megzavart) 11el alattam 10kör ez tegnap volt velem. ma változott a lista mert jött egykét ország közénk, de akkor is ugyanazon ponton folyamatosan távolabb vannak...

analóg 03-30-2007 16:00

támadásnál a távolság kiszámításakor a rendszer az épp aktuális távolságot nézi (oda+visszajutás esetén is)?

krónikázok, és ha látom, hogy 'a' ori -3 körre beütött 'b' orihoz földre, és a pontszám alapján látom, hogy kv után felettem lesz 2 körrel, akkor 2 v 3 kör lesz az út?

a másik, hogy ha miközben a seregem úton van, és a célpont ország feljebb kerül, akkor változik-e az út ideje(oda+vissza), vagy az a támadás indításakor fixálódik?

súgóban és a fórumban nem találtam választ, persze lehet, h figyelmetlen voltam..ja és mf vagyok..köszönöm

Szecsa 03-30-2007 16:01

amennyit a haboru menuben ki fog irni neked, annyira fogod elkuldeni aktualisan :)
es a visszaut mindig ugyanannyi amennyi az odaut, kerulhet a celszemely akarhova is...

All times are GMT +1. The time now is 14:55.