![]() |
Quote:
Nemsokára állítólag indul majd a német nyelvű hód... Majd ott kipróbálom.. Az első pár órában úgyis sokan leszünk benn a csoportokban közel azonos ponton... Majd lecsekkolom... |
Szerintem egy nagyobb csoportnak teljes listáját kéne összerakni, monndjuk az 5Y-ét, abból elég pontosan következtetésekre lehetne jutni.
|
Quote:
Tehát mindenképpen 2 képlet kell , hogy megfejtsd az egyenletet... Tehát először arra kéne odafigyelni, hogy a helyezés/csoportlétszám milyen összefüggésben van, aztán pedig az, hogy a pont hogyan jön a képletbe... :) Ati, még mindig nem cáf? |
Quote:
|
Quote:
Ezzel mondjuk azt akarod mondani, ha a felettem lévő 10e ponttal van felettem, akkor 3 kör a különbség, míg mondjuk 200 hellyel előttem meg 201 hellyel előttem ugyanúgy 10e pont különbségnél nem 3 kör a különbség a 2 ország között? Vagy hogy gondolod? |
igen. ergo függ a közöttünk lévő országok számátol
|
Szerintem egy nagyobb csoportban több az adat, több az anomália, ergo pontosabb következtetés vonható le.
Összesen annyi a gond, hogy 1ember nem látja az egész csoportot, de miért kéne egy emberre hagyatkozni? |
Quote:
|
támadásnál a távolság kiszámításakor a rendszer az épp aktuális távolságot nézi (oda+visszajutás esetén is)?
krónikázok, és ha látom, hogy 'a' ori -3 körre beütött 'b' orihoz földre, és a pontszám alapján látom, hogy kv után felettem lesz 2 körrel, akkor 2 v 3 kör lesz az út? a másik, hogy ha miközben a seregem úton van, és a célpont ország feljebb kerül, akkor változik-e az út ideje(oda+vissza), vagy az a támadás indításakor fixálódik? súgóban és a fórumban nem találtam választ, persze lehet, h figyelmetlen voltam..ja és mf vagyok..köszönöm |
amennyit a haboru menuben ki fog irni neked, annyira fogod elkuldeni aktualisan :)
es a visszaut mindig ugyanannyi amennyi az odaut, kerulhet a celszemely akarhova is... |
All times are GMT +1. The time now is 14:55. |